Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Επιτυχημένη με αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συγκέντρωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Μοσχάτο.


Επιτυχημένη με αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα  η συγκέντρωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Μοσχάτο.

Παρευρέθηκαν αρκετά στελέχη του κινήματος όπου  τους δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουν στην σχεδόν γεμάτη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου για το πρόγραμμα και τις θέσεις του κινήματος.

Ειδικότερα τον λόγο πήραν τα έμπειρα στελέχη (Καρχιμάκης,Μωραίτης) αλλά και νέα στελέχη (Οδυσσέας Κορακίδης,Κατερίνα Κολιτσίδα,Σπύρος Καρανικόλας,
Ευαγγελία Αντωνίου,Χαράλαμπος Καρπούζας,και άλλοι).


Είναι σίγουρο ότι η πρώτη αυτή βασική  εκδήλωση ικανοποίησε όλα τα στελέχη του κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών της περιφέρειά μας και πλέον αισιοδοξούν ότι με περισσότερη δουλειά όλα θα πάνε ακόμη καλύτερα,με στόχο στις προσεχείς εκλογές το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου να βρεθεί στην βουλή αλλά και όσο δυνατόν με ψηλότερα νούμερα ώστε μεσομακροχρόνια να πετύχει να βάλλει  τις βάσεις για  κάτι νέο που μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή στον τόπο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου