Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Εντυπωσιακή με πλήθος κόσμου η Κεντρική Πολιτική Ομιλία του Θάνου Μωραΐτη όπως και του Μιχάλη Καρχιμάκη στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ σήμερα το βράδυ.

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση μίλησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Β Αθήνας Θάνος Μωραΐτης με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Ο κόσμος πλημμύρισε τις αίθουσες και όλα τα φουαγιέ του ξενοδοχείου Τιτάνια ενώ στην κυριολεξία έφτανε μέχρι την Πανεπιστημίου.
Ο Θάνος Μωραΐτης εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή των πολιτών της Β Αθήνας, ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον κόσμο για την «συγκλονιστική παρουσία», κάνοντας λόγο για «μια μέρα που δεν ξεχνιέται ποτέ», ενώ είπε: «Αυτή είναι η πραγματική δημοσκόπηση. Η φωνή θα γκρεμίσει δημοσκόπους, τηλεσχολιαστές, λιβελογράφους, συκοφάντες, παράγοντες της διαπλοκής που επί πέντε χρόνια τώρα έχουν δηλητηριάσει την κοινωνία με μύθους. Οι μύθοι τέλειωσαν! Τα παραμύθια της διαπλοκής τέλειωσαν! Ήρθε η ώρα να ειπωθεί η αλήθεια! Η παράταξη των ρήξεων, των μεταρρυθμίσεων και των μεγάλων αλλαγών είναι εδώ. Γιατί εμάς δεν μας κρατάει κανείς! Δε θα φιμώσει κανείς την φωνή μας. Είμαστε χωρίς εξαρτήσεις. Ασυμβίβαστα ταγμένοι και προσηλωμένοι στο δημόσιο συμφέρον και στον ελληνικό λαό». Κλείνοντας ομιλία του την απευθυνόμενος σε όλους του προοδευτικούς πολίτες είπε: «Να ξαναβρεθούμε με αυτούς που χαθήκαμε στη δίνη μιας κρίσης που άλλαξε τη ζωή όλων. Αξίες μας ένωσαν αξίες θα μας ενώσουν και πάλι. Ένα ΚΙΝΗΜΑ μας ενώνει και πάλι. Δεν θα κάνουμε πίσω. Η φωνή μας να ακουστεί πιο δυνατά από ποτέ. Όσο και να δεν θέλουν κάποιοι. Να γίνουμε η φωνή όλων όσοι ένιωσαν να την χάνουν αυτά τα 5 χρόνια.Όσων προπηλακίστηκαν γιατί δε δέχτηκαν το ψέμα».
http://moraitisthanos.gr/bouliaxe-to-titania-sti-sigkentrosi-moraiti/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου