Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Σε γνωστή ταβέρνα του Κερατσινίου μίλησε ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γι'ώργος Παπανδρέου ύστερα απο κάλεσμα της Νεολαίας του Κινήματος της ΄Β Πειραιά.


Περισσότερα σε λίγο

Εντυπωσιακή με πλήθος κόσμου η Κεντρική Πολιτική Ομιλία του Θάνου Μωραΐτη όπως και του Μιχάλη Καρχιμάκη στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ σήμερα το βράδυ.

Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση μίλησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Β Αθήνας Θάνος Μωραΐτης με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Ο κόσμος πλημμύρισε τις αίθουσες και όλα τα φουαγιέ του ξενοδοχείου Τιτάνια ενώ στην κυριολεξία έφτανε μέχρι την Πανεπιστημίου.
Ο Θάνος Μωραΐτης εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή των πολιτών της Β Αθήνας, ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον κόσμο για την «συγκλονιστική παρουσία», κάνοντας λόγο για «μια μέρα που δεν ξεχνιέται ποτέ», ενώ είπε: «Αυτή είναι η πραγματική δημοσκόπηση. Η φωνή θα γκρεμίσει δημοσκόπους, τηλεσχολιαστές, λιβελογράφους, συκοφάντες, παράγοντες της διαπλοκής που επί πέντε χρόνια τώρα έχουν δηλητηριάσει την κοινωνία με μύθους. Οι μύθοι τέλειωσαν! Τα παραμύθια της διαπλοκής τέλειωσαν! Ήρθε η ώρα να ειπωθεί η αλήθεια! Η παράταξη των ρήξεων, των μεταρρυθμίσεων και των μεγάλων αλλαγών είναι εδώ. Γιατί εμάς δεν μας κρατάει κανείς! Δε θα φιμώσει κανείς την φωνή μας. Είμαστε χωρίς εξαρτήσεις. Ασυμβίβαστα ταγμένοι και προσηλωμένοι στο δημόσιο συμφέρον και στον ελληνικό λαό». Κλείνοντας ομιλία του την απευθυνόμενος σε όλους του προοδευτικούς πολίτες είπε: «Να ξαναβρεθούμε με αυτούς που χαθήκαμε στη δίνη μιας κρίσης που άλλαξε τη ζωή όλων. Αξίες μας ένωσαν αξίες θα μας ενώσουν και πάλι. Ένα ΚΙΝΗΜΑ μας ενώνει και πάλι. Δεν θα κάνουμε πίσω. Η φωνή μας να ακουστεί πιο δυνατά από ποτέ. Όσο και να δεν θέλουν κάποιοι. Να γίνουμε η φωνή όλων όσοι ένιωσαν να την χάνουν αυτά τα 5 χρόνια.Όσων προπηλακίστηκαν γιατί δε δέχτηκαν το ψέμα».
http://moraitisthanos.gr/bouliaxe-to-titania-sti-sigkentrosi-moraiti/



Νίκη της ΑΕ Μοσχάτου με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου με 3-0 επι του Ηφαιστου.


Οι παίκτες του Μοσχάτου ξεκίνησαν τους αγώνες του δεύτερου γύρου προσφέροντας το καλύτερο δώρο για την γιορτή του στον προπονητή τους Αντώνη Δημητρίου κερδίζοντας εντός έδρας τον Ήφαιστο με 3-0.





Διαβάστε περισσότερα στο
http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/01/3-0.html

Ο Μοσχατιώτης Νικός Καρβούνης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Πειραιώς.



Ο κ. Καρβούνης Νικόλαος, γεννήθηκε στη Νίκαια από μικρασιατική οικογένεια και έχει έξι παιδιά. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολήςτου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο Γ.Κ.Νοσοκομείο Νικαίας, υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στη Λακωνία.
Είναι διευθυντής την Α΄ Παθολογικής- Ογκολογικής Κλινικήςτου Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ. Είναι υπεύθυνος για την Υπηρεσία «Νοσηλεία στο Σπίτι». 
Ασχολείται με θέματα ψυχοκοινωνικής ογκολογίας, αρθρογραφεί στο περιοδικό της Εταιρίας Παθολόγων- Ογκολόγων Ελλάδος. (www.neaeope.gr) 


Παρεμβαίνει σε θέματα υγείας και ευρύτερου κοινωνικού προβληματισμού στο Σύλλογο Εθελοντών «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ», στην Εταιρία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος όπου αρθρογραφεί, καθώς και στις σχολές γονέων της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς. Ήταν βασικός συντελεστής του ντοκιμαντέρ «ΜΕΤΑΞΑ, ακούγοντας το χρόνο». Συστρατεύεται στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως μη κομματικό μέλος.

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:"Εκπαιδεύοντας ηθοποιούς για μια διεθνή καριέρα" Εργαστήριο/ Σεμινάριο Υποκριτικής από το Beverly Hills Playhouse Los Angeles - Athens πάνω στη "ΜΕΘΟΔΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ MILTON KATSELAS"




Στήριξη ζητά ο Φωστήρας! Έκλεισε τον Ιμεράι.

Ο Φονέας καλεί τους φιλάθλους του να αγοράσουν mini διαρκείας. Έκλεισε τον Ιμεράι από ΠΑΟ.









περισσότερα στο
http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/01/blog-post_51.html

Πρόσκληση:Koπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου μας.




Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει την κυριακή το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο του Μοσχάτου.



 Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου στο Μοσχάτο,θα μιλήσει την κυριακή το απόγευμα(18:00 μμ) στο πολιτιστικό κέντρο σε στελέχη της αυτοδιοίκησης ,της Αττικής.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Με πολύ κόσμο σήμερα το βράδυ η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή στην Β΄Αθήνας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Μιχάλη Καρχιμάκη.

Πραγματική κοσμοπλημμύρα απόψε το βράδυ στο ξενοδοχείο Τιτάνια όπου είχε την  κεντρική πολιτική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής   Β΄Αθήνας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Μιχάλης Καρχιμάκης.
Η συγκέντρωση των φίλων του Μιχάλη Καρχιμάκη ήταν εντυπωσιακή όπου δεν τους χωρούσε όλους ή αίθουσα και παρέμειναν ως το τέλος της ομιλίας  στους διαδρόμους, στην είσοδο και έξω στην οδό Πανεπιστημίου.

Παρόντες  ήταν  ιστορικά στελέχη της παράταξης οπως ο Γρηγόρης Νιώτης  ο Φιλιππος Πετσάλνικος αλλά και τα περισσότερα μέλη των ψηφοδελτίων Α” και Β” Αθήνας, ανάμεσά τους οι Θάνος Μοραΐτης και  Χρήστος Αηδόνης.


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Στην "Μηχανική Καλλιέργεια'' πραγματοποίθηκε η εκδήλωση ώπου παρουσιάστηκαν οι υποψηφίοι βουλευτές της 'Β Πειραιά του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.


Στην σημερινή εκδήλωση παρευρέθηκε αρκετός κόσμος  κοντά στους νέους υποψηφίους βουλευτές  του κινήματος δημοκρατών  σοσιαλιστών  έτσι  λοιπόν  έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την συμπαραστασή του  στο αγώνα που  κανουν ώστε   στις προσεχείς εκλογές το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου να βρεθεί στην βουλή για πρώτη φορά  αλλά και όσο δυνατόν με ψηλότερα νούμερα ώστε μεσομακροχρόνια να πετύχει να βάλλει  τις βάσεις για  κάτι νέο που μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή στον τόπο μας. 
Τα ονόματα των υποψηφίων της 'Β Πειραιά. 
Διαμαντίδης Δημήτριος, Οικονομολόγος
Λέκκα Κωνσταντίνα, Διοίκηση Επιχειρήσεων
Λίμιαλης Γιώργος
Παιδιαδίτου Αλέκα, Εθελόντρια Δικτύου Αλληλεγγύης
Στεφανίδου Σταυρούλα
Συκιανάκη Αλεξάνδρα, Ιδιωτική Υπάλληλος
Σφενδύλης Άγγελος, Χρυσοχόος
Τερζής Θανάσης, Γυμναστής
Τσακαλίδου Παναγιωτα, Πολ. Μηχανικός
Χατζηευσταθίου Μιχαήλ, Ιχθυολόγος, Τ.Ε. - Μηχανικός Περιβάλλοντος, M.SDc.




Προεκλογική συγκέντωση την Τρίτη (20 Ιανουαρίου)στο πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτου για τον ΣΎΡΙΖΑ Μοσχάτου, με ομιλητές τους υποψήφιους Βουλευτές Β΄Αθήνας Βαλαλάκη Τζένη, Βαρουφάκη Γιάννη, Βίτσα Δημήτρη και Χαρά Καφαντάρη.



Ο Σύριζα Μοσχάτου - Ταύρου, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ανακοινώνει  προεκλογική συγκέντρωση στο Μοσχατο, με ομιλητές τους υποψήφιους Βουλευτές Β΄Αθήνας Βαλαλάκη Τζένη, Βαρουφάκη Γιάννη, Βίτσα Δημήτρη και Χαρά Καφαντάρη. 


Δελτίο Τύπου 

 «Οι Δημήτρης Βίτσας, Γιάννης Βαρουφάκης και Τζένη Βαλαλάκη σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μοσχάτο»

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μοσχάτου διοργανώνει προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητές τους υποψήφιους Βουλευτές Β΄Αθήνας Βαλαλάκη Τζένη, Βαρουφάκη Γιάννη, Βίτσα Δημήτρη και Χαρά Καφαντάρη.

Η συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στις 6.30μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου «Θ. Αγγελόπουλος», Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο.

13-1-2015
Η συντονιστική γραμματεία

Η Τζένη Βαλαλάκη υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην 'Β Αθηνών



Η Ταυριώτισσα Πολυξένη Βαλαλάκη είναι σύζυγος του Γρηγόρη Σωπάκη δημοτικού σύμβουλου Μοσχάτου-Ταύρου,είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του πρώην δηήμου Ταύρου την περίοδο 1986-1991. 

 Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ από το 1974 έως το 1991 και μέλος του Συνασπισμού από το1998 μέχρι σήμερα.
Από το 1997 ασχολείται με το κίνημα Παιδείας και τα θέματα Toπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου.

Ήταν υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του 2012.


Συνέτευξη τύπου για την παρουσίαση της δράσης "Το Αρχαίο Δράμα στο Σχολείο του 21ου αιώνα".




Γιώργος Δαμηλάκος:Σε αυτή την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου τάσσομαι στο πλευρό του ως απλός στρατιώτης στις τάξεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με όραμα συναίσθημα και προοπτική για μια κοινωνία αξιών.



Πριν λίγες ημέρες ένα νέο κινηματικού και ριζοσπαστικού χαρακτήρα ξεκίνημα δημιουργήθηκε στον χώρο της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας. 

Το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών με την ιδρυτική διακήρυξη του, φιλοδοξεί όχι μόνο να διατηρήσει τα ιστορικά εκείνα στοιχεία της 3ης του Σεπτέμβρη πριν 40 χρόνια, αλλά να την υπερβεί σε σχέση με την ιστορικότητα της, με νέες αρχές και αξίες για συμμετοχική Δημοκρατία, για Διαφάνεια του Κράτους και των θεσμών εξουσίας.
Χρειαζόταν να γίνει μια ρήξη με ότι καθεστωτικό και παρακμιακό οδήγησε στην συρρίκνωση της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης.


Οι τρεις προϋποθέσεις στις οποίες βασίζεται αλλά και η επανάσταση του αυτονόητου, με προτεραιότητες στην εμβάθυνση των θεσμών της άμεσης συμμετοχικής Δημοκρατίας, της διαφάνειας και της διαβούλευσης, χωρίς τον σφιχτό εναγκαλισμό του πελατειακού κράτους, η βιώσιμη ανάπτυξη που θα στηρίζετε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη απέναντι στην κυριαρχία των δημοσιονομικών δεικτών, είναι μια πρόκληση και ταυτόχρονα μια πρόσκληση για τον χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας. 


Ένας ιστορικός κύκλος έχει κλείσει, χρειάζεται να συγκρουστούμε με τον ίδιο μας τον εαυτό να πείσουμε και να πεισθούμε για την ορθότητα της νέας πρότασης για την μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, να ανατρέξουμε στην πρόσφατη σχετικά πολιτική ιστορία μας, να αναλογιστούμε τι ήταν αυτό που έκανε τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1974 να έρθει σε ρήξη με το πελατειακό και πολιτικό κατεστημένο και να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ. 


Να ξαναβρούμε σύντροφοι και φίλοι τι μας ενώνει, να αποβάλουμε αλαζονικές συμπεριφορές, να ξανασφυρηλατίσουμε την ενότητα που εδράζεται σε ιδεολογική πολιτική βάση με την ιστορική μας παράδοση και όχι μια επίπλαστη ψευδεπίγραφη ενότητα μου πηγάζει από τον λαϊκισμό του πελατειακού πολιτικού κατεστημένου.
Σε αυτή την πρόκληση-πρόσκληση δεν εισχωρούν ρεβανσισμοί και οπορτουνισμοί, υπάρχει μόνο η αδήριτη ανάγκη που αφορά το μέλλον της χώρας και της κεντροαριστεράς. 


Σε αυτή την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου τάσσομαι στο πλευρό του ως απλός στρατιώτης στις τάξεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με όραμα συναίσθημα και προοπτική για μια κοινωνία αξιών.
Με εκτίμηση
Γιώργος Δαμηλάκος