Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Εντός έδρα ήττα για την ΑΕ Μοσχάτου απο την Αίγινα με 1-2.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε καλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο όπου κατάφερε και προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Συρράκου στο 20'.
Περισσότερα στο 
http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/01/1-2.html

Ξεκινά το “Καρναβάλι 2015” στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου Έναρξη των εκδηλώσεων το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 από το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού Μεγάλη συμμετοχή από φορείς και σχολεία της πόλης στις καρναβαλικές προετοιμασίες.




Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:Athens Big Band Presents The Voice of JAZZ.





Συντριβή ελληνικού F-16 στην Αλμπαθετα της Ισπανίας



Ασύλληπτη τραγωδία στην Αλμπαθετα της Ισπανίας με διθέσιο ελληνικό F -16 το οποίο έπεσε μέσα στο αεροδόμιο πάνω σε σταθμευμένα μαχητικά. Μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες κάνουν λόγους για δύο νεκρούς και πάνω από 10 τραυματίες ,έξι από τους οποίους είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Η τύχη των δύο πιλότων μας δεν έχει ακόμη επίσημα εξακριβωθεί. Οι πληροφορίες του Onalert.gr λένε ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δύο πιλότους μας κατάφερε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα. Δεν γνωρίζουμε αν το κατάφερε και ο δεύτερος. Ακόμη κι έτσι όμως δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρά τραυματισμένοι μπορεί να είναι γιατί το δυστύχημα που έγινε είναι απίστευτο!

Το ελληνικό F 16 που συμμετείχε σε νατοϊκη άσκηση ήταν έτοιμο να απογειωθεί για μια εκπαιδευτική αποστολή. Μόλις έπιασε την προβλεπόμενη ταχύτητα στον διάδρομο, ο εκπαιδευτής χειριστής επιχείρησε να το “ξεκολλήσει από το έδαφος. Εκεί κάτι πήγε τελείως στραβά . Το αεροσκάφος ενώ πετούσε μόλις στα 40 πόδια,έγειρε δεξιά ,το φτερό του ακούμπησε στο έδαφος και συνετρίβη πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη που ήταν σταθμευμένα στην πίστα. Μάρτυρες λενε ότι είδαν τουλάχιστον ένα αλαξίπτωτο κι αυτό δείχνει ότι τουλάχιστον ο ένας χειριστής πρόλαβε να εγκαταλείψει την ίδια ώρα που η πίστα του αεροδρομίου είχε γίνει πύρινη κόλαση. Τα καθίσματα των μαχητικών είναι σχεδιασμένα να ενεργοποιούνται σε μηδέν ύψος και ακόμη και σε μηδενική ταχύτητα. Μαρτυρίες για δεύτερο αλεξίπτωτο πάντως δεν υπάρχουν. 

Είναι βέβαιο ότι το ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος με την συντριβή του πάνω στα άλλα αεροσκάφη έχει προκαλέσει τον θάνατο και σίγουρα τον σοβαρό τραυματισμό προσωπικού εδάφους, αλλά δεν υπάρχει καμία πληροφορία ότι υπάρχει Έλληνας νεκρός. 

Τι μπορεί να έχει συμβεί; Είτε υπήρξε κάποιο τελείως απόρβλεπτο πρόβλημα στον κινητήρα του αεροσκάφους, είτε υπήρξε πρόβλημα στα πηδάλια του μαχητικού. Και τα δύο θεωρούνται σπάνια. Δεν αποκλείεται βέβαια αν πρόκειται για πρόβλημα κινητήρα αυτό να οφείλεται σε εισρόφηση κάποιου πτηνού, ή κάποιου αντικειμένου μέσω του αεραγωγού του F 16.

Για την Ισπανία αναχωρεί άμεσα ο Αρχηγός ΑΤΑ Χρήστος Βαίτσης. 


Περισσότερα στο 
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=40310

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας

Τρακ, αμηχανία και παγκόσμιο ενδιαφέρον για την ορκωμοσία
Όπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένο, πραγματοποιήθηκε στις 16:00 ακριβώς η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού της χώρας Α.Τσίπρα.
Η ορκωμοσία του κ.Τσίπρα ήταν πολιτική, ενώ το παρών στην τελετή έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με τον οποίο συναντήθηκε λίγο νωρίτερα ο νέος πρωθυπουργός.
Εκατοντάδες φλας ήταν στραμμένα πάνω στον κ.Τσίπρα, ο οποίος δεν έκρυψε την αμηχανία αλλά και την συγκίνηση του, αφού ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν.
Διαβάστε περισσότερα στο

Οι άνθρωποι του αθλητισμού που εκλέγονται βουλευτές.


Ύστερα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια που υπήρξε βολειμπολίστας και μάλιστα διεθνής στην πρώτη Εθνική Ανδρών και ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προέρχεται από τον χώρο του βόλεϊ καθώς αγωνίζονταν στους Αμπελοκήπους!
Ιστορική νίκη σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές. 

Οι άνθρωποι του αθλητισμού που εκλέγονται
Σημαντικά ονόματα της σημερινής πολιτικής σκηνής και «νέο αίμα» μεταξύ των βουλευτών προέρχεται από τα γήπεδα όλων των αθλημάτων σε κάθε αναμέτρηση και οι εκλογές της Κυριακής δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

Τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας φαίνεται ότι είχαν τα αθλήματα της πισίνας, ενώ τα πράγματα αποδείχθηκαν δυσκολότερα για μερικούς από τους διασημότερους αθλητές των προηγούμενων χρόνων.

Δείτε παρακάτω τι επιδόσεις πέτυχαν παλιοί γνώριμοι και νέα «ταλέντα» στον πολιτικό στίβο.

Νέα Δημοκρατία

O μέχρι πρότινος υπουργός Προστασίας του Πολίτη και διεθνής καλαθοσφαιριστής Βασίλης Κικίλιας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην Α΄ Αθηνών καθώς εκλέγεται σίγουρα (υπολείπεται ελάχιστα της πρώτης Ολγας Κεφαλογιάννη).

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και ποδοσφαιριστής Γιώργος Ορφανός, αντίθετα, δεν τα κατάφερε στην Α΄ Θεσσαλονίκης, καθώς έμεινε πίσω από τους Κ.Καραμανλή, Κ.Γκιουλέκα, Στ.Καλαφάτη και Ελενα Ράπτη.

Η δημοσιογράφος και πρωταθλήτρια του μήκους Άννα Καραμανλή εκλέγεται στην Β΄ Αθηνών καθώς βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τη... ζώνη του υποβιβασμού.

Δεν τα κατάφερε ο πρωταθλητής στο μήκος Κυριάκος Βιρβιδάκης στα Χανιά, ενώ ο... επίσης πρωταθλητής στο ίδιο άθλημα Κώστας Κουκοδήμος εξελέγη στην Πιερία, όπως και ο πρώην διεθνής αθλητής χάντμπολ Σταύρος Καλαφάτης στην Α' Θεσσαλονίκης.

ΣΥΡΙΖΑ

Η πρωταθλήτρια κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου φαίνεται να εξασφαλίζει την έδρα στην Β' Αθήνας.

Ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, που είχε γίνει στόχος επιθέσεων για τις καταγγελίες του εξελέξη στην Μεσσηνία.

Το Ποτάμι

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής Μέμος Ιωάννου δεν τα κατάφερε να εκλεγεί στην Β΄ Αθηνών, όπως και ο πρώην βοεϊμπολίστας και προπονητής Στέλιος Προσαλίκας.

Ο διεθνής πολίστας Γιώργος Μαυρωτάς αντίθετα έχει μείνει στην... επιφάνεια, αν και με οριακή διαφορά από το δεύτερο, στη μάχη για την έδρα του υπόλοιπου Αττικής.

Η Σταυρούλα Αντωνάκου, πρώην διεθνής πoλίστρια, τα πάει ακόμη καλύτερα στην Α΄ Πειραιά καθώς είναι πρώτη στους μέχρι στιγμής καταμετρημένους σταυρούς και εκλέγεται.

ΚΚΕ

Χωρίς εκπρόσωπο από τον αθλητικό χώρο θα μείνει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ, καθώς δεν μπόρεσαν να εκλεγούν, τόσο ο πρωταθλητής στίβου στα 200μ. Γιώργος Καΐκης στα Τρίκαλα και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής Κώστας Πετρόπουλος στην Αχαΐα, όσο και ο πρώην διαιτητής και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βασίλης Νικάκης στην Αιτωλοακαρνανία.

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Η πρώην αθλήτρια του ύψους Έλενα Κουντουρά έκανε εντυπωσιακό άλμα πάνω από τους συνυποψηφίους της και εξελέγη πρώτη στην Α΄ Αθηνών. Αντίθετα δεν σκόραρε στην ίδια περιφέρεια ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και προπονητής Κριστόφ Βαζέχα.

ΠΑΣΟΚ

Ο πολυ-ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας δεν κατάφερε να σηκώσει το βάρος της Β΄ Αθηνών.

Αντίστοιχες ήττες υπέστησαν ο πρώην προπονητής βόλεϊ Κώστας Χαριτωνίδης και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και προπονητής Γιάννης Γούναρης στην Α' Θεσσαλονίκης.

Τέλος, χωρίς επιτυχία αγωνίστηκε στην Β΄ Θεσσαλονίκης η πρωταθλήτρια στίβου στο άλμα εις μήκος Κυριακή Γιαννακίδου.

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.





Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου

Ενημέρωση:Ενσωμάτωση:
26-01 03:4161/61   100,00 %
Κόμμα%
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ39,52
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ22,70
Κ.Κ.Ε. - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ7,65
Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή6,75
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ6,16
Ανεξάρτητοι Ελληνες Εθν.Πατρ.Συμ.,ΑΚΚΕΛ,ΛΕΥΚΟ,Πυρ.Ελλ.,Χρ.Κομ.Ελλ.,Αν.Ελ. Π.Καμμένος4,72
ΠΑ.ΣΟ.Κ3,32
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ2,12
Τελεία - Απόστολος Γκλέτσος1,97
Ενωση Κεντρώων1,97
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)1,05
ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή Μ.ΑΡ.Σ0,81
ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ0,50
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.)0,26
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ (Ε.Δ.Ε.Μ.)0,18
ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ0,13
ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ0,06
Κ.Ε.ΑΝ. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ0,06
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ0,05
Ανεξ./Μεμονωμένοι Υποψήφιοι0,04
ΑΝ.ΑΝ.ΑΡΙΣΤ., ΑΝ.ΔΕΞΙΑ, ΑΝ.ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.Ν.Δ., ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Κ. ΕΠΙΧ.ΧΑΡ.ΟΙΚ.ΧΑΡ.ΧΡΕΗ ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ ΠΑΝ.ΕΡΓ.ΚΙΝ.ΕΛΛ. ΠΑ.Ε.Κ.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.)
"ΡΟ ΜΑ" ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ




Επικράτεια

Ενημέρωση:Ενσωμάτωση:
26-01 08:1819.470/19.509   99,80 %
Κόμμα%Εδρες
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ36,34149
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ27,8176
Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή6,2817
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ6,0517
Κ.Κ.Ε. - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ5,4715
Ανεξάρτητοι Ελληνες Εθν.Πατρ.Συμ.,ΑΚΚΕΛ,ΛΕΥΚΟ,Πυρ.Ελλ.,Χρ.Κομ.Ελλ.,Αν.Ελ. Π.Καμμένος4,7513
ΠΑ.ΣΟ.Κ4,6813
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ2,46
Ενωση Κεντρώων1,79
Τελεία - Απόστολος Γκλέτσος1,77
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)1,03
ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή Μ.ΑΡ.Σ0,64
ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ0,49
ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ0,13
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ (Ε.Δ.Ε.Μ.)0,12
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.)0,08
ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ0,04
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ0,04
Ανεξ./Μεμονωμένοι Υποψήφιοι0,02
Κ.Ε.ΑΝ. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ0,01
"ΡΟ ΜΑ" ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.)
ΑΝ.ΑΝ.ΑΡΙΣΤ., ΑΝ.ΔΕΞΙΑ, ΑΝ.ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.Ν.Δ., ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Κ. ΕΠΙΧ.ΧΑΡ.ΟΙΚ.ΧΑΡ.ΧΡΕΗ ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ ΠΑΝ.ΕΡΓ.ΚΙΝ.ΕΛΛ. ΠΑ.Ε.Κ.Ε.

http://www.dikaiologitika.gr/