Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την πίτα του το Κίνημα Αλλαγής στη Β΄ Πειραιά

Το θετικά μηνύματα που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις φαίνεται πως αποτυπώνονται πλέον και στις γειτονιές που συγκεντρώνονται τα μέλη και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής αυτό το διάστημα, προκειμένου να κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Κάτι τέτοιο συνέβη και χτες το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Νίκαιας μετά από κάλεσμα της νομαρχιακής επιτροπής της Β΄ Πειραιά. Ομιλητές σε αυτή την πρώτη φετινή εκδήλωση ήταν ο πρώην Βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  του Κινήματος Αλλαγής  Δημήτρης Διαμαντίδης,  η Έφη Παγκάλου από τη ΔΗΜ.ΑΡ., ο Παντελής Κάμμας από το ΠΑΣΟΚ  και ο Μανός Γλαμπεδακης. Παράλληλα στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ των άλλων και ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρηγόρης Νιώτης,  ο αν.  εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρος Καρανικόλας, ο πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας κ. Χρυσος, ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού Γιώργος Βιδάλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινιού - Δραπετσώνας Ζαχαρίας Ζούπης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Γιώργος Δημόπουλος και ο Χρήστος Σγαρδέλης.
 Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτησή του Δημήτρη Διαμαντίδη και η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε τόσο προς τους Συριζανελ όσο και προς τη ΝΔ. σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το λάθος μας το 2011 ήταν ότι υπερεκτιμήσαμε τον πατριωτισμό της αντιπολίτευσης... αυτό δεν θα ξαναγίνει! Με την νέα γενιά σε ρόλο  πρωταγωνιστή ξεκινάμε την αντεπίθεση στις λαϊκές συνοικίες της Β Πειραιώς». 
http://peiraiasnews.gr/category/geitonies