Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Πόλεμος νεύρων από την Ιπποκράτους στους  υποψήφιους:


Είναι γνωστό ότι στις ανοιχτές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ για τα χρίσματα, έχουν εμφανιστεί και πολλοί που βάλανε το όνομά τους στη διαδικασία για να το δουν γραμμένο στα μπλογκς και στις εφημερίδες.

Έλα όμως που ο Παπανδρέου έχει κολλήσει με το opengov και τη συμμετοχική δημοκρατία και... επιβάλλει τέτοιες "πολυτέλειες". Στην Ιπποκράτους κάνανε γκάλοπ σε κάποιες λεγόμενες "δύσκολες" περιοχές, τις οποίες θέλουν να δουν πράσινες στις ερχόμενες εκλογές. Τα αποτελέσματα που δείξανε οι μετρήσεις ήταν αντιδιαμετρικά αντίθετα με το κλίμα που μετέφεραν λίγοι μεν, φωνακλάδες δε, στην Ιπποκράτους!
Ενδεικτικά, έγινε γκάλοπ σε Δήμο του Νομού που θεωρείται "δύσκολος". Όταν πήραν τα αποτελέσματα στην...

Ιπποκράτους τσιμπιόντουσαν! Οι "αντιδραστικοί" που μετέφεραν αρνητικό κλίμα στην Ιπποκράτους έλεγαν όλο αυτό το διάστημα δε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Έλα όμως που αυτός που οι διάφοροι παρατρεχάμενοι εμφάνιζαν ως "τελειωμένο" είχε ποσοστό πάνω από 70% εσωκομματικά!

Και αυτό έγινε σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Αιτωλοακαρνανία…
Λέει λοιπόν ο Τσούρας "τι να κάνω με όλους αυτούς που θα μας χαλάσουν το κλίμα και θα λένε ότι κακώς πήρε το χρίσμα εδώ ο τάδε και εκεί ο δείνα"; Και εκεί έπεσε η ιδέα της απειλής με τις προκριματικές! "Άλλο να βάλεις το όνομά σου σε μια φόρμα στο internet και άλλο να πας σε κάλπη όπου θα μετρήσεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος" φέρεται να είπε ο εμπειρότατος πολιτικός.

Έχουν τα κουκιά οι αντιδραστικοί για κάλπες; Όχι, σύμφωνα με τις μετρήσεις. Άρα τι θα κάνουν στο άκουσμα του γκάλοπ, θα υποβάλλουν υποψηφιότητα; Αποκλείεται, θα κάνουν πίσω! Και εκεί θα λυθούν οι μισοί πονοκέφαλοι του Τσούρα…
περισσότερα το Αβόλευτος.
http://epirus-ellas.blogspot.com/2010/07/blog-post_5561.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου