Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Έδειραν τον Αναστόπουλο !

Επίθεση από αγνώστους, στο κέντρο του Κολωνακίου, δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/9) ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έλληνας τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε και επίσημα την Τρίτη (28/9) την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, έπινε τον καφέ του...
σε κεντρική καφετέρια και γύρω στις 11.30GR δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι δύο άντρες χτύπησαν τον Αναστόπουλο, ενώ είδαν καρέκλες να εκτοξεύονται προς το μέρος του έλληνα τεχνικού, ο οποίος μπήκε στην καφετέρια για να γλιτώσει και ανέβηκε στο πατάρι.

Οι δύο άγνωστοι δεν μπήκαν στην καφετέρια, αλλά είχαν προλάβει να τραυματίσουν τον Αναστόπουλο, ο οποίος είχε αίματα στο πρόσωπο.

Πάντως, ο "αλενατόρε" έδωσε κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση του ΟΦΗ, η οποία έγινε παρουσία περίπου 200 φιλάθλων της ομάδας.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Νίκος Μαχλάς, παρουσίασε στους παίκτες τον νέο τους προπονητή, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΟΦΗ και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του. Επίσης, ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα μπορέσει να υλοποιηθεί ο στόχος της ομάδας και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Super League.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον παίκτες του, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία και τους ευχήθηκε το καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.

sport.gr 
http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_5263.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου