Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Πρόγνωση καιρού εβδομάδας‏...

Άστατος καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα του http://www.k24.gr/ Αναλυτικά:
Δευτέρα
Αυξημένες νεφώσεις σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές αναμένονται αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά από 9 έως 23, από 8 έως 22 στα κεντρικά, 5 έως 20 στα βόρεια και 13 έως 24 στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Άνεμοι: Ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ στο Αιγαίο, νοτιοανατολικοί 3-6 μποφόρ στο Ιόνιο με...
 τάση ενίσχυσης από το απόγευμα.
Τρίτη
Βροχές κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της χώρας. Στην υπόλοιπη Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα 2-3 βαθμούς.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2-4 μποφόρ στο Αιγαίο, νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ στο ιόνιο και τοπικά έως και 8 μποφόρ τις βραδινές ώρες.
Τετάρτη
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στα δυτικά όπου από το μεσημέρι θα ενισχυθούν και θα επεκταθούν βόρεια. Η θερμοκρασία σε άνοδο με τις μέγιστες τιμές στην ανατολική Στερεά, δυτική και ανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη, έως και 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο μετά το μεσημέρι τα 7 μποφόρ.
Πέμπτη
Άστατος καιρός σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Οι άνεμοι στα πελάγη από δυτικές κυρίως διευθύνσεις 3- 5 μποφόρ και τοπικά έως και 7 μποφόρ.
Παρασκευή
Νεφώσεις σε όλη σχεδόν την χώρα με τοπικές βροχές στα κεντρικά ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι από βόρειες κυρίως διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία σε πτώση, με τις ελάχιστες τιμές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, στους 4-6 βαθμούς.
Πρόγνωση καιρού Ελλάδος: http://www.k24.gr/
 
http://press-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_1738.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου