Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο τίτλος στον Περικλή!

Ο τίτλος στον Περικλή!
Ο Περικλής Ιακωβάκης στους άνδρες και η Γεωργία Κοκλώνη στις γυναίκες αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του στίβου για το 2010, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε ο ΣΕΓΑΣ.
Η σχετική ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος σύμφωνα με τα πρότυπα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, δηλαδή το 1/3 των ψήφων προήλθε από το κοινό, το 1/3 από τους δημοσιογράφους και το 1/3 από την Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ.

Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, ειδικά σε ό,τι αφορά τους άνδρες. Ο Περικλής Ιακωβάκης αποτελεί εδώ και χρόνια τον αθλητή πρότυπο και «σηκώνει» στις πλάτες του τον ελληνικό αθλητισμό σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.

Έτσι έκανε και φέτος και ας μην κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στον τελικό των 400μ με εμπόδια στο Ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης με επίδοση 49.38, που ήταν η καλύτερη της χρονιάς στη χώρα μας. Παράλληλα, ήταν 2ος στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων.

Η Γεωργία Κοκλώνη από την άλλη, είχε εξαιρετική παρουσία στους αγώνες της ισπανικής πόλης, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό των 100μ, όπου κατετάγη έβδομη με 11.36, ενώ ήταν 3η στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων.

http://feedproxy.google.com/~r/Gazzettagr/main

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου