Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Στικούδη: ανεβαίνει στην… ταράτσα και ανάβει φωτιές!


«Έξι εκατομμύρια τρόποι να σε κερδίζω πρώτη» θα δούμε την Κατερίνα Στικούδη να μας τραγουδά, όχι από κάποιο studio αλλά από μια ταράτσα! Η σέξι παρουσιάστρια ανεβαίνει «στα ψηλά» και με τη συνοδεία έξι καλογυμνασμένων χορευτών, τα δίνει όλα.

Σέξι λικνίσματα, αποκαλυπτικό ντύσιμο, καλογυμνασμένα σώματα και χορογραφίες υπό τους ρυθμούς της ραπ, είναι μερικά μόνο από τα «συστατικά» που θα έχει το νέο της video clip, το οποίογυρίζεται σήμερα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη.

«Είμαι χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια για τις ανάγκες του νέου video clip. Θα βρεθώ μεταξύ άλλων σε μια ταράτσα, όπου μαζί με αρκετούς χορευτές θα κάνουμε μια υπέροχη φωτογραφία», δήλωσε η εκρηκτική Κατερίνα στην «Espresso».

To τραγούδι έχει ήδη αρχίσει ν΄ακούγεται στα ραδιόφωνα και όπως όλα δείχνουν αναμένεται ν΄αποτελέσει το νέο hit του καλοκαιριού. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να δούμε ολοκληρωμένο το video clip που αναμένεται να κόψει την ανάσα!

Προς το παρόν, πάρτε μια γεύση από τους στίχους! «Έξι εκατομμύρια τρόποι, να σε κερδίζω πρώτη, για να σ΄αγαπήσω πρώτη, για να σου αποδείξω ότι μπορώ ν΄ακούσω την καρδιά σου που χτυπά».

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου