Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Δώνης: «Θα τα δώσουμε όλα»


Ραντεβού με την ιστορία του έχει αύριο ο Ατρόμητος, ο οποίος θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου.
Η ομάδα του Περιστερίου καλείται να υπερασπιστεί στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου τη νίκη με 2-1 που πέτυχε στο πρώτο ματς και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.
Ο τεχνικός  των «κυανολεύκων», Γιώργος Δώνης,  στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με στο Βόλο τόνισε ότι «Θα δώσουμε τα πάντα, ώστε να γράψουμε με χρυσά γράμματα μια νέα σελίδα στην ιστορία του Ατρόμητου και να βρεθεί η ομάδα σε αυτόν τον τελικό. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια από την πλευρά μας. Και είμαι σίγουρος, από αυτά που βλέπω στα μάτια των παικτών μου. Παίζουν αύριο δύο ομάδες που προσπαθούν να δημιουργήσουν και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, που είναι και η χαρά του ποδοσφαίρου, πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξει και καλό θέαμα».

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, η αποστολή αναχώρησε για τον Βόλο με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό, Σπύρο Σοφιανό. Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι, που έμειναν στην Αθήνα, θα κάνουν κανονικά προπόνηση αύριο το πρωί. Στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκονται από σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, όπως και ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου