Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

«Χρυσή» ανατροπή και πρόκριση!

Μεγάλη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας για τη Λαμία. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου επικράτησε με 3-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ και στο... χρυσό σετ ανανέωσε το εισιτήριό της για την διοργάνωση γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο.

Μετά το 3-0 από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, η αλήθεια είναι πως τα προγνωστικά ήταν σαφώς εναντίον της Λαμίας, αναφορικά με την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Τα προγνωστικά όμως υπάρχουν για να διαψεύδονται και σήμερα στο γεμάτο Χαλκιοπούλειο οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου τα διάψευσαν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.
Αρχικά πήραν και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη επικρατώντας με 3-0 (25-16, 25-17, 25-18) στέλνοντας το ματς στο... χρυσό σετ. Εκεί παρότι δυσκολεύτηκαν περισσότερο σε σχέση με τα τρία προηγούμενα, δεν γινόταν να χάσουν και κατακτώντας το με 15-11 πήραν μια σπουδαία πρόκριση, ειδικά από την στιγμή που ήρθε μετά από τραγική εμφάνιση και ήττα μέσα στο Ισραήλ.
Περιμένει τον αντίπαλο
Οι Λαμιώτες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Πέμπτη για να μάθουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν για να βρεθούν στα προημιτελικά. Συγκεκριμένα θα βρεθούν απέναντι είτε στην Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο), είτε στην Κακάνι (Βοσνία). Στο πρώτο ματς η Ποντγκόριτσα είχε επικρατήσει με 3-2.
Με όποια από τις δύο ομάδες παίξει, οι ημερομηνίες που οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα παλέψουν για την πρόκριση είναι 14/12 στο Χαλκιοπούλειο και 21/12 εκτός έδρας.
http://feedproxy.google.com/~r/Gazzettagr/main/~3/9-s28vu_zCQ/235774-hruse-anatrope-kai-prokrise

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου