Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Ο δήμος μας ανακοινώνει στο site του ημερομηνίες απογραφής των κατοίκων του τις
(30 Μαρτίου-13Απριλίου) ενώ το site της ελληνικής στατιστικής αρχής ανακοινώνει  ημερομηνίες απογραφής των κατοίκων  (από 10  έως και 24 Μαΐου 2011) 

 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ   ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 



ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 
    

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, 
     Ξεκίνησε η Απογραφή του Πληθυσμού και των Κατοικιώναπό την Ελληνική Στατιστική Αρχή, η οποία διεξάγεται κάθε δέκα χρόνια. 

Η απογραφή ξεκίνησε στις 
30 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Απριλίου. 
     Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους πραγματοποιείται η απογραφή, είναι και η κατανομή των κρατικών επιχορηγήσεων προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τα αποτελέσματά της, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τους πόρους του Δήμου μας για τα επόμενα δέκα χρόνια και συνεπώς τη δυνατότητά μας να προχωρήσουμε σε σημαντικά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας στις γειτονιές του Μοσχάτου και του Ταύρου. Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής, θα επηρεαστεί και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μέσα από το Δήμο και τα Νομικά του πρόσωπα.

     Για τους παραπάνω λόγους, σας καλώ να απογραφείτε στο σπίτι σας. Υποστηρίξτε το Δήμο στον οποίο ζείτε καθημερινά, έναντι του τόπου καταγωγής σας. Παρακινείστε τους γείτονες και τους φίλους σας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και να απογραφούν στην περιοχή που κατοικούν. Μόνο έτσι μπορούμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στη δημιουργία ενός Σύγχρονου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
 




                                                                                         Με εκτίμηση,
                                                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
                                                                  Ανδρέας Γ. Ευθυμίου



http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201



ΤΟ SITE ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΡΑΦΕΙ:








1.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
                                                                                                     Πειραιάς,    11 /3 /2011

Α ν α κ ο ί ν ω σ η  
Από την Ελληνική Στατιστική Αρχή  (ΕΛ.ΣΤΑΤ.),  ανακοινώνεται ότι η Απογραφή
Πληθυσμού-Κατοικιών 2011  θα διεξαχθεί το δεκαπενθήμερο από 10  έως και 24 
Μαΐου 2011. 
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό
διάστημα. 

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/NWS_DT_CENSUS_03_2011_GR.pdf


2.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ AΡΧΗ


   
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2011 
10-24 Μαΐου 2011  


Έχοντας υπόψη: 
α. το Π.Δ. 168/2008 (ΦΕΚ 223/4.11.2008), 
β. την με αριθμ. 1524/Γ5-473/14-2-2011 Κοινή Υπουργική Απόφαση Προκήρυξης
διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών 2010-2011, 
Π ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε
τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διενέργεια της Απογραφής Πληθυσμού-
Κατοικιών 2011,  ως Απογραφείς,  να συμπληρώσουν και να υποβάλουν    την αίτηση
συμμετοχής,  σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης.  Η υποβολή της
αίτησης γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση
http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/PAGE-registration-apogr  και,  μέχρι τις 
31 Μαρτίου 2011.




.....Η διενέργεια της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών, στο προκαθορισμένο
δεκαπενθήμερο 10-24/5/2011, με επίσκεψη όλων των κανονικών κατοικιών, 
κατοικούμενων και μη, αλλά και των κάθε είδους κατοικούμενων χώρων και
η επικοινωνία με τα μέλη των νοικοκυριών, προκειμένου να συμπληρωθούν
τα ερωτηματολόγια........ 

Πειραιάς, Μάρτιος 2011
                                  Ο Πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
                                                                    
                                                                                             Ανδρέας Β. Γεωργίου


http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/NWS_DT_CENSUS_REGISTRATION_03_2011.pdf


«Φαινόμενο ο Μπολτ»


Το εγκώμιο του Γιουσέιν Μπολτ έπλεξε ο Φράνκι Φρέντερικς. Ο παλαίμαχος σπρίντερ από τη Ναμίμπια, με δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια μια τελετής που έγινε στο νέο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, χαρακτήρισε αθλητή-φαινόμενο τον Τζαμαικανό αστέρα, υπογραμμίζοντας ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τον νικήσουν οι αντίπαλοί του.

«Υπάρχουν πολλοί που τον αμφισβητούν, αλλά λυπάμαι γι΄ αυτούς που είναι άτυχοι γιατί ανήκουν στην ίδια γενιά με τον Γιουσέιν Μπολτ», είπε ο 43χρονος Φρέντερικς ο οποίος πρόσθεσε: «Είναι ένας αθλητής φαινόμενο και είναι δύσκολο να σκεφθώ ότι μπορεί να χάσει. Αλλά οι Ολυμπιακοί είναι αγώνες και όλοι θα τον ανταγωνιστούν. Πιστεύω ότι ο Ασάφα Πάουελ μπορεί να τον απειλήσει όπως και ο Τάισον Γκέι. Αλλά ποιος ξέρει... ίσως υπάρξει και κάποια έκπληξη μέσα στη χρονιά».

Ο Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και ρέκορντμαν στα 100μ και 200μ, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού την περσινή σεζόν και το ζητούμενο σύμφωνα με τον Φρέντερικς είναι να καταφέρει να τους αποφύγει στο μέλλον.

«Χρειάζεται να κάνει καλή διατροφή και να κάνει καλή ζωή για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση. Ο Γιουσέιν ωθεί τον οργανισμό του κοντά στα όριά του και ο κίνδυνος είναι όταν τα υπερβαίνει. Ελπίζω ότι θα καταφέρει να ελέγξει τον εαυτό του τα επόμενα χρόνια και να ευχαριστηθεί μια μεγάλη καριέρα. Αν το κάνει θα καταφέρει να τρέξει τα 100μ ακόμη και σε 9.4 δευτερόλεπτα και κανένας δεν θα τον συναγωνιστεί».



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=286079&cid=10

Πλησιάζει η ώρα της παραλίας!


Σταθερή στα κιλά της είναι η Κατερίνα Στικούδη, καθώς είναι απόλυτη σε ότι αφορά τη διατροφή της.

«Για μένα είναι θέμα υγείας. Από μικρή έτρωγα τα πάντα, αλλά πρόσεχα τις ποσότητες», εξομολογείται το μοντέλο.

Δηλώνει κατά της εγγραφής στο γυμναστήριο λίγο πριν το καλοκαίρι. «Η γυμναστική είναι η λύση. Το να πανικοβάλλεσαι προσπαθώντας να χάσεις σ’ ένα μήνα περισσότερα από τρία κιλά είναι λάθος, γιατί ένα μήνα μετά θα τα ξαναπάρεις. Δεν είναι σωστή η άποψη “Θα γραφτώ στο γυμναστήριο για να βγω στην παραλία”, ούτε να λες “δεν πειράζει, ας φάω δυο τρεις σοκολάτες”. Όχι, πειράζει».

Η ίδια δεν τρώει ποτέ μετά τις 20.00 το βράδυ. Ξυπνά μισή ώρα νωρίτερα και κάνει διάδρομο ή βγαίνει για περπάτημα. Τρώει τα πάντα αλλά με μέτρο και στη διατροφή του έχει καθημερινά συμπεριλάβει και το γλυκό αλλά σε μικρή ποσότητα.

Πηγή: People

http://www.zougla.gr/

Όταν οι διάσημοι γίνονται μοντέλα και κάνουν πασαρέλα! Δες φωτογραφίες


Μαρία Μπεκατώρου, Αμαρυλλίς, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Κορινθίου, Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι λίγα από τα ονόματα που άλλαξαν καριέρα για μια νύχτα! Δες φωτογραφίες!

Μαρία Μπεκατώρου, Αμαρυλλίς, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Κορινθίου, Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι λίγα από τα ονόματα που... άλλαξαν καριέρα για μια νύχτα!

Χτες πραγματοποιήθηκε και το show του Βασίλειου Κωστέτσου στο Fashion Week. Ο σχεδιαστής προτίμησε να έχει στην επίδειξή τους πολλούς διάσημους και λιγότερα μοντέλα... Οι ίδιοι φαίνεται να το ευχαριστήθηκαν...
Η Μαρία Μπεκατώρου στη δεύτερη εμφάνισή της




http://sarotiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_6762.html

Γιατί δυσκολεύεται στο «Dancing» η Μαρία Τσουρή;

Αν και πολύ γυμνασμένη λόγω της αθλητικής της ιδιότητας, η Μαρία Τσουρή δηλώνει πως έχει δυσκολίες στο χορό. «Το πόλο αντίθετα με το άθλημα της κολύμβησης απαιτεί πολλή δύναμη και πολύ γυμναστήριο κάτι που σημαίνει πως το σώμα μας δεν είναι ελαστικό. Αντίθετα είναι διαρκώς σφιγμένο. Συνεπώς το να χαλαρώσω και να χορέψω μου είναι σχεδόν αδύνατο.»

Πηγή: Down Town

http://www.gossip-tv.gr/

Euro 2012: Οι αιτήσεις για εισιτήρια στα τελικά ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια!

Στις 12.149.425 έφτασαν οι αιτήσεις για τα εισιτήρια της τελικής φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία και την Πολωνία. Η προθεσμία έληξε στις 31 Μαρτίου και οι αιτήσεις ξεπέρασαν κατά 17% αυτές του προηγούμενου Euro...



Το εντυπωσιακό νούμερο, που αποτελεί ρεκόρ, κατατέθηκε από φιλάθλους 206 διαφορετικών χωρών, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας. Πρώτη χώρα σε ενδιαφέρον είναι η Γερμανία, με τις αιτήσεις να καλύπτουν το 2,82% του συνολικού αριθμού, ενώ ακολουθούν η Ρωσία και η Ελβετία.
 
Οι κληρώσεις για να δοθούν τα εισιτήρια θα διεξαχθούν από τις 19 ως τις 22 Απριλίου.

http://www.enet.gr/

.Αναστολή δρομολογίων του Snow Train


Προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν

Αναστέλλονται από αύριο και μέχρι την έναρξη της επόμενης χειμερινής περιόδου, τα δρομολόγια του Snow Train προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ολοκληρώνοντας έτσι τον πρώτο κύκλο δρομολογίων μεταξύ Θεσσαλονίκης - Άρνισσας - Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιούνταν τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χαρακτηρίζει επιτυχημένο τον πρώτο αυτό κύκλο δρομολογίων και ευχαριστεί θερμά το επιβατικό κοινό που ανταποκρίθηκε και αγκάλιασε τα νέα αυτά δρομολόγια, ενώ δεσμεύεται πως στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες θεματικές υπηρεσίες συνδυασμένων μεταφορών από την πλευρά της.
http://www.newsbeast.gr/

Στα αναβολικά και η νικοτίνη


Προς την απαγόρευσή της προσανατολίζεται η WADA

Την προσθήκη της νικοτίνης στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες εξετάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός κατά του Ντόπινγκ, σε μια ακόμη προσπάθεια να περιορίσει τη χρήση των αναβολικών από τους αθλητές.

Ο επιστημονικός διευθυντής της WADA, Ολιβιέ Ραμπίν αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη ουσία βρίσκεται στο στόχαστρο, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι στόχος δεν είναι να πιαστούν αυτοί οι καπνιστές, αλλά όσοι χρησιμοποιούν τη νικοτίνη για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

«Εξετάζουμε το συγκεκριμένο θέμα. Γνωρίζουμε ότι σε ορισμένα αθλήματα η νικοτίνη χρησιμοποιείται ευρέως. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι είναι δυνατή η διαφοροποίηση μεταξύ του καπνίσματος και της χρήσης νικοτίνης ως διεγερτικού για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων στους αγώνες» είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει αυτή η σκέψη και ίσως οδηγήσει σε μια πρόταση να συμπεριληφθεί η νικοτίνη στις απαγορευμένες ουσίες. Αλλά προσέξτε, δεν μπορούμε να αποτρέψουμε έναν αθλητή από το κάπνισμα, όμως εξαρτάται από εμάς να βρούμε όλα εκείνα τα στοιχεία ώστε να γίνει αυτός ο διαχωρισμός».

Ο κατάλογος των απαγορευμένων προϊόντων και των μεθόδων ντόπινγκ ανανεώνεται κάθε χρόνο και ανακοινώνεται από την WADA την 1η Οκτωβρίου, μετά από μακρά διαδικασία διαβούλευσης.

πηγή: 
gazzetta  
http://www.newsbeast.gr/

Ο Αμπιντάλ στο «Καμπ Νου»

Συγκινητικές στιγμές στο «Καμπ Νου», με τον Ερίκ Αμπιντάλ να επισκέπτεται την προπόνηση της ομάδας, τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν και να τον εμψυχώνουν
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα στην προπόνηση, αφού τους επισκέφθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ για να τους εμψυχώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δυο εβδομάδες με την επέμβαση για αφαίρεση όγκου στο συκώτι, ο Γάλλος έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, με τις στιγμές να είναι συγκινητικές. Όλοι οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν δίνοντας του κουράγιο και με τον Αμπιντάλ να ανυπομονεί να μπει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.


http://www.gazzetta.gr/

Ομπράντοβιτς «Να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να ξεπεράσει με τον Παναθηναικό τα τρόπαια της Ρεάλ! Αυτό τόνισε σε αποψινή συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης.

«Ελπίζω πως αυτή την εκπομπή την βλέπουν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι. Αν  εκείνοι είναι  έτοιμοι τότε είμαι και εγώ για  να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ».είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναικού. 

Για τα ματς με την Μπαρτσελόνα είπε: «Εχουμε κάνει και άλλα καλά ματς μέσα στη σεζόν, εκτός από αυτά με την Μπαρτσελόνα. Ψάχναμε να βρούμε τις συνθήκες που θα αποδώσει καλύτερα η ομάδα. Όσα παιχνίδια χάσαμε αυτό έγινε  στις λεπτομέρειες. Εργαζόμαστε πολύ στις προπονήσεις για αυτές τις λεπτομέρειες».

 Για τη γενικότερη πορεία τόνισε: «Αποχώρησαν  σημαντικοί παίκτες και δεν ήρθαν  ανάλογου βεληνεκούς ονόματα. Στόχος μας ήταν να μπορέσουμε με την ομαδική δουλειά να φτάσουμε στο στόχο μας. Το πρώτο μέλημα μας ήταν να είναι σε θέση αυτή η ομάδα να διεκδικήσει τρόπαια. Οι τελευταίες κουβέντες που είπα πριν το πρώτο παιχνίδι, ήταν να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και παρά το γεγονός ότι δεν θεωρούμαστε φαβορί να πετύχουμε. Γνωρίζω πολύ καλά την ποιότητα της ομάδας. Τα μειονεκτήματα  και τα πλεονεκτήματα. Εχουμε νέους παίκτες. Διαθέτουν υψηλό κίνητρο. Χρειαζόμαστε παίκτες που όταν βγαίνουν στο παρκέ να δίνουν το 100%. Είναι σημαντικό να θέλουν να αναδειχτούν οι παίκτες μέσα από την ομάδα».

Οι παίκτες του Παναθηναικού διατηρούν χαμηλούς τόνους και είναι δεμένοι μεταξύ τους: «Είναι πολύ συνειδητοποιημένοι οι παίκτες μου. Ξέρουν πολύ καλά τι κατάφεραν αλλά ξέρουν και τι μας περιμένει στη συνέχεια. Αρχίζω από το τέλος. Είναι μια ομαδική επιτυχία. Υπάρχουν παιδιά που μπήκαν τώρα στην ομάδα. Για παράδειγμα, στο διάστημα που ήταν έξω ο Ντρου και ο Διαμαντίδης, ο Περπέρογλου πήρε προσωπικές επιθέσεις. Επίσης είναι  ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη σε μία ομάδα. Να πιστεύει ο ένας τον άλλο. Αναλύσαμε φάση προς φάση την Μπαρτσελόνα όλοι μαζί. Ο προπονητής σκέφτεται γρήγορα, το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι παίκτες».

Για το αν ο Παναθηναικός είναι φαβορί στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης απάντησε: «Δεν γνωρίζω ομάδα που να πηγαίνει φάιναλ φορ και να μη θέλει τον τίτλο. Έχουμε μπροστά μας  ένα μήνα  και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Οφείλουμε βέβαια να είμαστε έτοιμοι» .



http://www.tanea.gr/

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Καινούργιο» το φοινικόδασος του Πρέβελη

Αναγεννήθηκε από τις στάχτες του το φοινικόδασος του Πρέβελη που είχε πληγεί από πυρκαγιά την 22η Αυγούστου 2010. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος αλλά και φωτογραφικού υλικού που παρουσιάζει... το φοινικόδασος που αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα και σπανιότερα οικοσυστήματα της πατρίδας μας έχει πρασινίσει εκ νέου. «Μετά από τις άμεσες ενέργειες των υπηρεσιών που εποπτεύονται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, το φοινικόδασος του Πρέβελη αναγεννήθηκε», τονίζει η ανακοίνωση. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι: «Όλοι οι φοίνικες (με χαρακτηριστικό είδος τον Phoenix theophrastii) αναβλάστησαν, σπόροι που είχαν πέσει στη γη φύτρωσαν και μικροί φοίνικες αναπτύσσονται κανονικά. Κατά τον ίδιο τρόπο αναγεννήθηκαν και τα υπόλοιπα είδη που συμπληρώνουν το οικοσύστημα, χαρουπιές, σχίνοι, πλατάνια και αλμυρίκια. 


zougla
http://sarotiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_5899.html

Τον νίκησε το τσουνάμι

Ο Τακαχάσι Σιμοκαβάρα κατάφερε να ξεπεράσει τον έναν αιώνα ζωής, στη διάρκεια της οποίας πρωταγωνίστησε στον κλασικό αθλητισμό, για να «φύγει» τελικά άδοξα, όντας ένα από τα θύματα του τσουνάμι.
Ο 104 ετών πρωταθλητής είχε σημειώσει παγκόσμια ρεκόρ στην κατηγορία άνω των 100 ετών στον ακοντισμό, στον δίσκο και στη σφαιροβολία και το ίδιο στόχευε να κάνει και στο Λονδίνο σε ένα περίπου χρόνο, γι’ αυτό και προπονούταν εντατικά. Όμως το νήμα της ζωής του κόπηκε εντελώς ξαφνικά και όχι από φυσικά αίτια, όπως θα περίμενε κανείς.

Το καταστροφικό τσουνάμι που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του στη μακρινή Ιαπωνία «χτύπησε» και τη γενέτειρά του, Καμαϊσι, και ο ίδιος βρέθηκε ανάμεσα στα θύματα. Η IAAF με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το γεγονός ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Τακαχάσι κατείχε τις κορυφαίες επιδόσεις για αθλητές άνω των 100 ετών στον ακοντισμό με 12.42μ, στη σφαιροβολία με 10.72μ και στη δισκοβολία με 5.11μ.



http://www.gazzetta.gr/

Το ταμείο είναι μείον!

Απελπιστική παραμένει η κατάσταση στις τάξεις της Ομοσπονδίας στίβου. Αδυναμία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τις Ενώσεις και τα σωματεία δήλωσε ο ΣΕΓΑΣ που ζήτησε τη βοήθεια του κράτους.
Με ανακοίνωση ο ΣΕΓΑΣ έκανε έκκληση στην Πολιτεία να μεριμνήσει για την τακτική ροή εκταμίευσης των επιχορηγήσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προς την ομοσπονδία, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταβάλει τα έξοδα διοργάνωσης των διασυλλογικών πρωταθλημάτων στις Ενώσεις και τα σωματεία-μέλη του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, για τους πρώτους τρεις μήνες του 2011 έχουν μπει στα ταμεία της ομοσπονδίας 700.000 ευρώ από τις επιχορηγήσεις της ΓΓΑ, τη στιγμή που για το ίδιο χρονικό διάστημα μόνο η μισθοδοσία του προσωπικού ξεπερνά το ποσό των 500.000 ευρώ.

«Ο ΣΕΓΑΣ ζητάει συγνώμη από τις Ενώσεις, τα Σωματεία, τους αθλητές και τους προπονητές γι’ αυτή τη δυσκολία και κάνει έκκληση στην Πολιτεία να μεριμνήσει για μια πιο τακτική ροή των εκταμιεύσεων των εγκεκριμένων από τη ΓΓΑ επιχορηγήσεων» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.



http://www.gazzetta.gr/sport/sport-stivos/item/1054706673-

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του μπλοκ μας την 
Δευτέρα 4 Απριλίου στην  σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μοσχάτου&Ταύρου με ένα απο τα θέματα της για την  
Έγκριση της προμελέτης του έργου «ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ. ‘ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ’ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ.   ΤΜΗΜΑ ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ – ΓΚΑΖΙ», 
ο Δήμαρχος μας θα εισηγηθεί θετικά μόνο με την προϋπόθεση ότι στην μελέτη του έργου θα προβλέπεται  να γίνει και παράλληλος πεζόδρομος μαζί με τον  ποδηλατόδρομο όπως φαίνεται στην άνωθι  φώτο απο τον δήμο θεσσαλονίκης.




ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ....ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

Θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό της



H Cheryl Cole αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι έχει κουραστεί από τα ατελείωτα σχέδια και τη συνεχή δημιουργία μελλοντικών πλάνων σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά της, τονίζοντας ότι το μόνο που ζητάει είναι να έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό της χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεται το μέλλον.
«Έχω ανάγκη να μην κάνω σχέδια. Είχα μια ζωή η οποία ήταν τέλεια «μονταρισμένη» για δέκα χρόνια περίπου. Αυτό που χρειάζομαι αυτό το διάστημα είναι να απολαύσω τη στιγμή», ανέφερε.
Μένοντας σε μια πόλη όπως το Λος Άντζελες, όπου κυριαρχεί η εμμονή με τη γυμναστική και την εργασία, είναι λογικό να έχει επηρεαστεί και η ίδια αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθεί.
«Δεν έχω πρόγραμμα το οποίο ακολουθώ πιστά και είμαι κολλημένη σε αυτό. Οι άνθρωποι δίνουν τόσο πολύ από τον χρόνο τους, δουλεύοντας σκληρά που ξεχνούν να σκεφτούν αν πραγματικά είναι αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους», συμπλήρωσε.
http://www.zougla.gr/

Στόχος η ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων με τη Σερβία


Την ανάγκη διεύρυνσης της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Σερβίας επεσήμανε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης, μιλώντας, χθες, σε ελληνο-σερβικό επιχειρηματικό φόρουμ στο Βελιγράδι, κατά τη διήμερη επίσκεψή του στη σερβική πρωτεύουσα.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι μερίδα Ελλήνων επιχειρηματιών ενδιαφέρεται να επενδύσει στο έδαφος της Σερβίας στους τομείς της ενέργειας, ειδικά στις ανανεώσιμες πηγές, των υποδομών, της παραγωγής και του τουρισμού.
«Επιθυμούμε να ενισχύσουμε την οικονομική συνεργασία, ενθαρρύνουμε τις επενδύσεις Ελλήνων επιχειρηματιών στη Σερβία, αλλά θα πρέπει οι επενδύσεις να κινούνται και προς την αντίθετη κατεύθυνση, ώστε να έχουν όφελος εξίσου και οι δύο πλευρές» είπε χαρακτηριστικά
Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η Ελλάδα είναι η δεύτερη σε ύψος επενδύσεων χώρα στη Σερβία με 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Συμπλήρωσε, δε, ότι οι 250 ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Σερβία απασχολούν περίπου 25.000 εργαζομένους. Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν θα επηρεάσει την υλοποίηση του Ελληνικού Σχεδίου για την Οικονομική Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων (Ε.Σ.Ο.Α.Β.), από το οποίο προβλέπεται η χρηματοδότηση με 100 εκατομμύρια ευρώ της επέκτασης του οδικού «Άξονα 10» στη Νότια Σερβία.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας, Βουκ Γέρεμιτς, και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της σερβικής Βουλής, Ντράγκολιουμπ Μιτσούνοβιτς ενώ θα έχει, επίσης, συνομιλίες με τον υπουργό Οικονομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, κ. Νεμπόισα Τσίριτς.



http://www.zougla.gr/

Μείωση των διοδίων ίσως και πριν το Πάσχα

Το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία για τη μείωση των διοδίων ακόμη και πριν από το Πάσχα άφησε σήμερα ανοιχτό ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης. «Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σήμερα τις ανακοινώσεις, αν και η πλευρά των τραπεζών το ήθελε. Εμείς, την επόμενη εβδομάδα, θα δημοσιοποιήσουμε το σύνολο των προτάσεών μας. Συνεχίζω να πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα μπορεί να υπάρξει και συμφωνία», δήλωσε ο κ. Μαγκριώτης. Όπως είπε ο κ. Μαγκριώτης, το ελληνικό Δημόσιο έχει λύσει τα περισσότερα από τα προβλήματα, που ετέθησαν. Επιπλέον, επιταχύνθηκαν οι απαλλοτριώσεις, λύθηκαν προβλήματα χρηματοδότησης του δημοσίου και της ΕΕ και θεσπίσθηκαν ρυθμίσεις για το θέμα των διοδίων, όσον αφορά την καταβολή τους. «Στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των τραπεζών και των παραχωρησιούχων έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση των διοδίων και τη λύση των τεχνικών προβλημάτων», σημειώνει ο υπουργός και προσθέτει ότι οι εργασίες στα εργοτάξια σταματούν, επειδή «οι τράπεζες διακόπτουν τη χρηματοδότηση των έργων και αυτό δεν είναι ευθύνη του δημοσίου». 
newsit
http://sarotiko.blogspot.com/

Πρόγνωση του καιρού Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και αργότερα πιθανώς στις Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη όπου τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ιδιαίτερα στα ανατολικά της χώρας

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές - βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι ισχυρές. Στη Θράκη και την υπόλοιπη Μακεδονία θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που το απόγευμα στις Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και στα νότια ανατολικοί - νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.



http://www.protothema.gr/

Ανάβρυτα 1984, Κλασσικό – Πρακτικό 64-58


του Σωτήρη Χιωτάκη
Είχαμε να σπάσουμε μια παράδοση βαριά, τότε, στα Ανάβρυτα. Το Πρακτικό Λύκειο κέρδιζε επί σειρά ετών το Κλασσικό στον ετήσιο αγώνα μπάσκετ στο κλειστό μας γυμναστήριο. Και σαν η δική μας η γενιά έφτασε στην 3η Λυκείου, νιώθαμε καταδικασμένοι να κερδίσουμε.

Αλλά δεν ήμασταν  επαγγελματίες.

Είχαμε τότε σούπερ σταρ τον Άρη τον Κωστάκο που  αν ήταν είκοσι πόντους ψηλότερους κι όχι 1,75 θα είχε κάνει επαγγελματική καριέρα play maker. Μετά ήμασταν μια ψυχωμένη ομάδα με ρόλους, εμένα και τον κολητό μου τον Αλέξανδρο Χατζηκωνσταντίνου κάτω από τα καλάθια και περιφέρεια με αρκετά καλούς παίκτες, δυνατούς σαν τον Βαγγέλη Στεργιόπουλο, και γρήγορους σαν τον Θέμη Χατζηιωάννου και τον Άρη Σωτηρόπουλο – ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά που ξεχνώ, πάνε σχεδόν 30 χρόνια πια. Μήνες ζούσαμε για αυτό το παιχνίδι, ούτε πανελλαδικές στο μυαλό, ούτε τίποτε!

Αλλά δεν ήμασταν  επαγγελματίες.

Το Πρακτικό είχε πολύ ψηλή και καλή ομάδα. Θυμάμαι τον  Βασίλη Καραβασίλη, τον Γιάννη τον Ευσταθίου – νηπιακό μου φίλο από το Παγκράτι - τον Λευτέρη Αζά. Οι περισσότεροι μας είχαν χαμένους, εμείς το πιστεύαμε!

Αλλά δεν ήμασταν  επαγγελματίες.

Λίγες μέρες πριν, δεν έβλεπα καν το κορίτσι μου! Προπόνηση και σκέψη στο καλάθι και στη ρακέτα – ζωγραφιστό το λένε τώρα. Κόντευα να ...χωρίσω – που λέει ο λόγος – αλλά εκεί, κεφάλι αγύριστο “είναι ο αγώνας μιας ζωής”, έτσι ένιωθα – έτσι νιώθαμε όλοι μας.

Αλλά δεν ήμασταν  επαγγελματίες.

Την ημέρα του παιχνιδιού, η κοπελιά με ρωτάει “πού να καθίσω για να σε βλέπω καλύτερα, να μου αφιερώσεις και κανένα καλάθι;” Τρελάθηκα! “Κάτσε όπου θέλεις, μην έλθεις καν, αρκεί να μην σε βλέπω!”, απάντησα... “Μα τι λες”, μου είπε, “ θα έλθω με την Τάνια την κολλητή μου, δεν το χάνουμε!” Έξαλλος εγώ: “Tην Τάνια, την κοπέλα του Τάκη από το Πρακτικό; Τρελάθηκες; Ούτε να της μιλάς δεν έπρεπε αυτές τις μέρες, τι είναι αυτά; Δεν θέλω να ξέρω αν θα είσαι μέσα, μην μου ξαναπείς τίποτε!”. Τόσο πορωμένοι ήμασταν!

Αλλά δεν ήμασταν  επαγγελματίες.

Και ήρθε ο αγώνας. Ο Κωστάκος η παιχτούρα τα έχωνε από παντού! Εγώ έπαιρνα το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο, μοίραζα τάπες, ούτε τζαμπολ δεν έχανα, λύσσα! Και να πάσες στους γρήγορους, και να αιφνιδιασμοί. Το πιστεύαμε, ήταν κοντά, δεν γινόταν να χάσουμε!

Αλλά δεν ήμασταν επαγγελματίες.

Και θέλει, πια, κάπου  ένα λεπτό να λήξει. Η Κλασσικάρα μας είναι μπροστά 62-58 – τρίποντα δεν είχε τότε. Κατέβαζε την μπάλα  ο Κωστάκος και έχει πάνω του double team. Με βλέπει στην weak side, μου την περνάει και είμαι στο low post, κοντά στο ρολόι. Θέλω να του την ξαναδώσω, αλλά δεν τον βλέπω καν, τον έχουν κλείσει. Ντρίμπλα, βήμα προς τα πίσω, σηκώνομαι από τα 5,5 μέτρα και πάει μέσα! Τρέλα! Θυμάμαι, όταν προσγειώθηκα, έπαθαν κράμπες και τα δύο μου πόδια – τόσο δυνατά είχα πατήσει για να γλιτώσω τα χέρια του Καραβασίλη που ήταν κοντά 1,95 – ούτε 1,90 εγώ - και θύμιζε Φασούλα στο άνοιγμα. Είχε μπει, όμως, τι ευτυχία!

Αλλά δεν ήμασταν  επαγγελματίες  - κι ούτε κανένας  από μας προσπάθησε ποτέ να γίνει...

Υ.Γ. Τυχόν ομοιότητες ή -  μάλλον - διαφορές με αγώνες και ζάμπλουτους επαγγελματίες που είδαμε χτες ΔΕΝ είναι συμπτωματικές!   
http://www.protothema.gr/

Δέκα Final Fours σε 18 χρόνια!

Γιάννης Ράμμας 
Ο Παναθηναϊκός άφησε εκτός τελικής φάσης την κάτοχο του τίτλου κι οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα κι ετοιμάζει βαλίτσες για το δέκατο Final Four της ιστορίας του μέσα σε 18 χρόνια!
Οι «πράσινοι» είναι η πιο συνεπής ομάδα των Final Fours, ακόμη κι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είδε το σερί των 8 συνεχόμενων συμμετοχών της να παίρνει τέλος, αφού σε 9 συμμετοχές τους έχουν κατακτήσει 5 τρόπαια. Και πάνε για το 6ο!

Στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης θα φτάσουν μάλιστα τις 10 παρουσίες σε τελική φάση τα τελευταία 18 χρόνια (σ.σ. πρώτη συμμετοχή το 1994 στο Τελ Αβίβ), που τους φέρνει στη σχετική λίστα μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πίσω από Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ που έχουν μία περισσότερη.

Οι πρώτοι σε συμμετοχές σε F4 (από το 1988 κι έπειτα):

1. Μπαρτσελόνα 11
2. Μακάμπι 11*
3. Παναθηναϊκός 10*
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 10
5. Ολυμπιακός 6
6. Σιένα 4*
7. Μπένετον 4
8. Τάου/Κάχα Λαμποράλ 4
9. Παρτιζάν 4
10. Ρεάλ Μαδρίτης 3**
* Φετινές προκρίσεις
** Σε εξέλιξη η σειρά με τη Βαλένθια (2-2)

Οι πρώτοι σε τίτλους:

1. Ρεάλ Μαδρίτης 8
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6
3. Παναθηναϊκός 5
4. Μακάμπι Τελ Αβίβ 5
5. Βαρέζε 5



http://www.gazzetta.gr/

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου&Ταύρου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 4 Απριλίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
     ΔΗΜΟΣ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ                                Mοσχάτο   31/03/2011

Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου             Τ.Κ. 183.45
Τηλ. Κέντρο : 213-2019600,                        Προς:  τους Δημοτικούς Συμβούλους
 Fax: 210-9416154                                        Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου                            
 Πληροφορίες : κ. Καραγιάννη

7ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ                                                 
 Αριθμ. Πρωτ.: 7662

     Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 4 Απριλίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00  με τα εξής θέματα:


  1. Λήψη απόφασης για: Α) Έγκριση της προμελέτης του έργου «ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ. ‘ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ’ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ.   ΤΜΗΜΑ ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ – ΓΚΑΖΙ», με την προϋπόθεση ότι θα ληφθούν υπόψη τα όσα αναφέρονται στο με αριθ. πρωτ. 5177/2-3-2011 έγγραφο του ΥΠΟΜΕΔΙ.
Β) Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν  το δημοτικό οδικό    δίκτυο και απαιτούνται για την ορθή υλοποίηση του ανωτέρου έργου.
  1. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα <<ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ>> για το έτος 2011.
3.     Λήψη απόφασης για απόδοση ποσού 1,944€ στις σχολικές επιτροπές Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου για αποζημίωση εθελοντών σχολικών τροχονόμων για το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2010.
  1. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης σχολικών κτιρίων για την φιλοξενία προσκόπων εν όψει της Πανελλήνιας Προσκοπικής Συνάντησης                28 Απριλίου – 1 Μαϊου 2011 που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
  2. Συζήτηση επί της υπ΄ αριθμ. 6688/21-3-2011.
  3. Ενημέρωση Δημάρχου σε ερωτήματα που έχουν θέσει οι επικεφαλής των παρατάξεων και Δημοτικοί Σμβουλοι.


                                                                               
                                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ




                                                                               ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ