Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Του πήρε τη μπουκιά μέσα απ' το στόμα


Με μια απίστευτη κίνηση




http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/258439/tou-pire-ti-boukia-mesa-ap-to-stoma/

VOLLEY-Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ .. Διπλό του Μοσχάτου στην Άρτα



Εύκολη νίκη για το Μοσχάτο, με 3-0 σετ στην Άρτα, επί της Αναγέννησης/Προμηθέα στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Β΄ εθνικής ανδρών. Πρώτο τάι μπρέικ της σεζόν στη Μαλεσίνα με τον τοπικό Αίαντα να επικρατεί της 
ΦΕ Ιωαννίνων με 3-2.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:




2ος όμιλος
ΓΑΣ Ανανέννηση Αρτας/Προμηθέας - ΑΟΠ Μοσχάτου 0-3 (18-25, 16-25, 13-25)


ΑΣ Αίας Μαλεσίνας - ΦΕ Ιωαννίνων 3-2


http://www.volleyball.gr

Έχει τον τρόπο της

Η Miranda Kerr δε θεωρείται τυχαία supermodel. Η 28χρονη σύζυγος του Orlando Bloom και πρόσφατα μητέρα του μικρούλη Flynn έχει αποδείξει ότι μπορεί να τραβάει τα ανδρικά βλέμματα και να μαγνητίζει τα φλας των φωτογράφων είτε εμφανίζεται με ένα σουτιέν συνολικής αξίας 2,5 εκατ. δολαρίων είτε με ένα απλό καθημερινό σύνολο.

Ο φωτογραφικός φακός «απαθάνατισε» το διάσημο μοντέλο να κυκλοφορεί την Παρασκευή στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα «καυτό» δερμάτινο σορτσάκι που τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=416950&cid=11

Κωπηλασία: Κορυφαίοι στον κόσμο Γιαζιτζίδου, Τσιάβου και Ποστιλιόνε

Καλύτερο γυναικείο πλήρωμα στον κόσμο για το 2011 αναδείχθηκαν οι πρωταθλήτριες της κωπηλασίας, Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου, ενώ ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ, Τζιάνι Ποστιλιόνε, ανακηρύχθηκε κορυφαίος προπονητής. 

Τις διακρίσεις ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Κωπηλατική Ομοσπονδία και οι τρεις μεγάλοι πρωταγωνιστές βρίσκονται ήδη στο Βαρτέζε της Ιταλίας, όπου διεξάγεται το παγκόσμιο προπονητικό συνέδριο κατά τις εργασίες του οποίου θα βραβευτούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Έλληνες κωπηλάτες κερδίζουν αυτή τη διάκριση, ενώ για τον Τζιάνι Ποστιλιόνε, που βρίσκεται από το 2005 στο τιμόνι της εθνικής ομάδας, είναι η δεύτερη φορά που κατακτά τον παγκόσμιο τίτλο, αφού και το 2006, πάλι ως προπονητής της Ελλάδας, είχε αναδειχθεί κορυφαίος στον κόσμο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Αλεξάνδρα Τσιάβου: «Πίστευα ότι θα είμαστε στα τρια κορυφαία πληρώματα. Νιώθω ήδη την αναγνώριση του κόσμου στο πρόσωπό μας. Είμαστε πολύ χαρούμενες που πετύχαμε κάτι που δεν έχει ξαναπετύχει ποτέ Έλληνας κωπηλάτης. Ελπίζω να μην είναι και η τελευταία».

Χριστίνα Γιαζιτζίδου: «Είναι μεγάλη τιμή για μας. Πίσω απο αυτό τον τίτλο βρίσκονται όλοι όσοι μας πιστεύουν, όσοι μας ψήφισαν. Τους ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω το 2012 να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες μας και τις δικές τους». 

Τζιάνι Ποστιλιόνε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή να κερδίζω αυτό τον τίτλο για δεύτερη φορά στην καριέρα μου. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλα αυτά τα χρόνια, όχι για κάποιο μετάλλιο αλλά για τα αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες, που αποδεικνύουν την ποιοτική δουλειά που γίνεται με ελάχιστους αθλητές. Ευχαριστώ όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν αυτά τα χρόνια. Η δουλειά του αρχιπροπονητή δεν είναι μοναχική. Δεν δουλεύω μόνο με τους αθλητές αλλά και με παθιασμένους προπονητές. Η ομάδα που έχω στην Ελλάδα είναι πραγματικά εξαιρετική. Τους ευχαριστώ όλους».



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=416834&cid=10

Με βραβεία και θρίλερ κλείνει το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης


Με την απονομή των βραβείων και την προβολή ενός ψυχολογικού θρίλερ ολοκληρώνεται απόψε το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Την τελετή λήξης στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» θα ανοίξει το σύνολο εγχόρδων «Ροτόντα», το οποίο αποτελείται από σπουδαστές του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Irina Dragneva.

Η ταινία που θα αποχαιρετίσει το κοινό είναι η «Μάρθα Μάρσι Μέι Μαρλίν» του Σον Ντέρκιν, ενός πρωτοεμφανιζόμενου δημιουργού που απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Σάντανς. Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας (στο ρόλο της η Ελίζαμπεθ Όλσεν) η οποία προσδοκά να επανακτήσει μια φυσιολογική ζωή, έπειτα από τη μυστηριώδη φυγή της από μια αίρεση. Ωστόσο, το παρελθόν και το παρόν της συγχέονται επικίνδυνα και θολώνουν τα όρια ανάμεσα στην αλήθεια και την παραίσθηση, βουλιάζοντάς τη σταδιακά στην παράνοια.

http://www.star.gr/civilization/116120

Δεν έπαιξε ο Βιεϊρίνια, ελπίζουν στην ΕΠΟ


Η μη χρησιμοποίηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον πρώτο αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Πορτογάλια και την Βοσνία αναπτέρωσαν τις ελπίδες των ανθρώπων της ελληνικής ομοσπονδίας για να τον ντύσουν στα γαλανόλευκα.

Ένα απρόσμενο δώρο δέχθηκαν από τον Πάολο Μπέντο οι άνθρωποι της ΕΠΟ και ο Φερνάντο Σάντος. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Πορτογαλίας έκοψε την τελευταία στιγμή τον Αντελίνο Βιεϊρίνια από την αποστολή για τον πρώτο αγώνα μπαράζ, για το Euro 2012, κόντρα στην Βοσνία.
 
Αν ο Μπέντο ακολουθήσει την ίδια τακτική και στην ρεβάνς της Δευτέρας τότε ο Φερνάντο Σάντος θα μπορεί να τον καλέσει στην εθνική ομάδα της Ελλάδας με την ελπίδα να πειστεί να φορέσει την γαλανόλευκη.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=106116&catid=1

Αποκλεισμένα τα Χάνια του Πηλίου


Απροετοίμαστες οι Αρχές για τα χιόνια

Στον ύπνο έπιασε η χιονόπτωση την ηγεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.Τρεις βαθμούς υπό το μηδέν δείχνει αυτή την ώρα το θερμόμετρο στην κορυφή του Πηλίου όπου κατά την διάρκεια της νύχτας η χιονόπτωση ήταν διαρκής, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή το χιόνι να ξεπερνά του 15 πόντους.

Η έλλειψη μηχανημάτων, αλλά κυρίως ο αιφνιδιασμός της ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, επέφεραν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των Χανίων.

Πηγή:e-volos.gr
http://www.newsbeast.gr/

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Μαραθωνίου


Πού θα διακοπεί αύριο η κυκλοφορία των οχημάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής, λόγω της διεξαγωγής του Κλασικού Μαραθωνίου.

Αναλυτικά:
• 09.00 έως 17:30: Θα διεξαχθεί Αγώνας Δυναμικού Βαδίσματος από την αφετηρία του Μαραθωνίου, κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής.
• 09.30: Θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: 
o Βασ. Κων/νου (Παναθηναϊκό Στάδιο) - Β.Κων/νου – Ριζάρη – Β.Σοφίας – Β.Αμαλίας – Διονυσίου Αρεοπαγίτου (αναστροφή στο ύψος του Θεάτρου Ηρώδου Αττικού) – Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Β.Αμαλίας – Β.Όλγας – Β.Κων/νου – Παναθηναϊκό Στάδιο.
• 09.30: Θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: 
o Παναθηναϊκό Στάδιο - Β.Κων/νου – Β.Σοφίας – Μεσογείων – Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Μεσογείων (αναστροφή Γ.Κ.Ν. Αθηνών) – Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου - Λ.Β.Σοφίας – Ηρώδου Αττικού - Λ.Β.Κων/νου – Παναθηναϊκό Στάδιο.
• 09.35: θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Δρόμου SPECIAL OLYMPICS HELLAS (1000 μ.), με εκκίνηση τις Στήλες Ολυμπίου Διός και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
• 10.45: θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Παιδιών (700 μ.) από Β. Όλγας, με εκκίνηση από την είσοδο εγκαταστάσεων Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών (Λεωφ. Βασ. Όλγας) και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
• Ακόμη, επί της Μαραθώνιας Διαδρομής, με μέριμνα των τοπικών Δήμων θα διεξαχθούν αγώνες μικρών παιδιών. 
Λόγω των αναφερόμενων αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής, περιοχής των Δήμων Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου, Παλλήνης, Παιανίας, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αθηναίων, ως εξής:
περισσότερα στο http://www.newsbeast.gr/

Στο Λονδίνο το Παγκόσμιο Στίβου 2017


Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες το 2001 και το 2005

To Λονδίνο είναι η πόλη που θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2017, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής. 

Η αγγλική υποψηφιότητα κέρδισε την εμπιστοσύνη της IAAF και παράλληλα την... κούρσα για την ανάληψη της διοργάνωσης από το Κατάρ. 

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες το 2001 και το 2005, οι Βρετανοί είδαν την επιμονή κατά πρώτο λόγο και την προετοιμασία και την τεχνογνωσία κατά δεύτερο που έκαναν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, να ανταμείβεται.


Πηγή: sportfm.gr
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/258649/sto-londino-to-pagosmio-stivou-2017/

ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΙΚΟΝΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 46-50



Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

.Ελλάδα-Ρωσία 1-1


Με τα γκολ των Σιρόκοφ και Κατσουράνη

Το αήττητο που έχει η εθνική ομάδα των ανδρών από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ο Φερνάντο Σάντος συνεχίζεται. Για 17ο συνεχόμενο ματς η Ελλάδα αγνόησε την ήττα, αυτή την φορά με αντίπαλο τη Ρωσία. 

Στο πρώτο φιλικό που έδωσε η «γαλανόλευκη» ενόψει της προετοιμασίας της για τα τελικά του EURO 2012 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους Ρώσους, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Σιρόκοφ άνοιξε το σκορ στο 2΄, ενώ για την εθνική ισοφάρισε ο Κατσουράνης στο 60΄.
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/258775/ellada-rosia-1-1/

Δίωρη στάση εργασίας την Τρίτη των καθηγητών σε γυμνάσια-λύκεια


Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Δίωρη στάση εργασίας κήρυξε για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου το ΔΣ της ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των καθηγητών στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αιχμή την αποτροπή των απολύσεων στο Δημόσιο και της διάλυσης των δημοσίων υπηρεσιών. 

Η στάση θα είναι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 14:00 για την πρωϊνή βάρδια και από τις 14:00 έως τις 16.00 για την απογευματινή.

Τα συλλαλητήρια έχουν προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα Βενιζέλου.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/258532/diori-stasi-ergasias-tin-triti-ton-kathigiton-se-gumnasia-lukeia/

Ξεκίνημα για την Β εθνική στο volley:ΓΑΣ Ανανέννηση-Προμ - ΑΟΠ Μοσχάτου


Το πρώτο σερβίς στη Β΄ Εθνική




2ος όμιλος
Σάββατο 12/11/2011 


ΔΑΚ Αρτας 14.00 ΓΑΣ Ανανέννηση-Προμ - ΑΟΠ Μοσχάτου (Κωνσταντίνου – Καρατάσος)

Μαλεσίνας 17.00 ΑΣ Αίας Μαλεσίνας - ΦΕ Ιωαννίνων (Χριστοδούλου – Σακελλάρης)






Ολυμπιάδας 19.00 ΑΕΠ Ολυμπιάς - ΑΣ Πανερυθραϊκός (Γκόλφης – Γλωσσίδης)


Κλ.Κολλεγίου 19.45 ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών - ΑΟ Πρεβέζης (Προκοπίου – Πρέντζας)




http://www.onsports.gr/volley/B%CE%84-Ethnikh-Andrwn

Την Κυριακή ο 29ος Κλασικός Μαραθώνιος

Με τη συμμετοχή 19.000 δρομέων, οι 8.500 εκ των οποίων θα συμμετέχουν στην Κλασική Διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή ο Μαραθώνιος Αθηνών.

Στις ατομικές συμμετοχές παρατηρήθηκε μια ελαφρά μείωσε σε σύγκριση με την περσινή υπερεπιτυχημένη διοργάνωση, λόγω της φετινής εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, οι διοργανωτές παρατήρησαν με ικανοποίηση ότι θα τρέξουν αθλητές από 109 διαφορετικές χώρες, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ για τον Μαραθώνιο και ξεπερνάει κατά πολύ το προηγούμενο των 89 χωρών, που σημειώθηκε πέρσι.

Παράλληλα με την Κλασική Διαδρομή την Κυριακή θα γίνουν και οι μίνι μαραθώνιοι των 10 και 5 χιλιάδων μέτρων.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=416560&cid=4

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ


 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                       Μοσχάτο, 11/11/11
         
    ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Έδρα: Κοραή 36 & Αγ. Γερασί'ου, Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρο: 213 20 19 600, FAX: 210 9416154
Αριθ. Πρωτ.: ……31318……………………..
                                                                             ΠΡΟΣ:Γονείς&Κηδεμόνες και πολίτες  
                                                                             για την αλλαγή χλοοτάπητα
                                                                             στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μοσχάτου 
Αγαπητοί γονείς και συμπολίτες,
 Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τη δυνατότητα των νέων
να αθλούνται και να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες άθλησης. Για τη δ ημοτική μας αρχή που έχει
αναλάβει πριν από 10 μήνες, αποτελούν βασική προτεραιότητα οι χώροι και οι αθλητικές  υποδομές.
Ταυτόχρονα όμως,  θα πρέπει να επισημάνω ότι θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση για
σύνθετα ζητήματα που αποτελούν θέματα προς επίλυση για πολλά χρόνια  και λόγω του ιδιαίτερα
υψηλού κόστους.
Συγκεκριμένα αναφέρω για την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μοσχάτου, εκπονήθηκε
μελέτη αξίας 467.000€ και υποβλήθηκε τον Σεπτέ'βριο στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Εκτέλεσης
έργων, για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, με τίτλο: «Αποξήλωση και αντικατάσταση
συνθετικού Χλοοτάπητα στο δ ημοτικό Γήπεδο ΔΚ. Μοσχάτου»

1. Έχουμε μάλιστα τη διαβεβαίωση
από την Περιφέρεια ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμά της.
 Το έργο ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα υλοποιηθεί το συντομότερο και με
τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για το λόγο αυτό, ένα τέτοιο ση'αντικό έργο 'εγάλης κλί'ακας και
υψηλού κόστους δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί ούτε με καταγγελίες στα ιστολόγια, ούτε με
επικλήσεις όπως στο τίτλο της επιστολής σας «Να αλλάξει τώρα ο χλοοτάπητας». Για όλα τα
θέματα  χρειάζονται λύσεις που απαιτούν σχέδιο, προγραμματισμό και νόμιμες διαδικασίες. Να
είστε σίγουροι ότι η ανάπτυξη του αθλητισμού  και η ασφάλεια των αθλουμένων αποτελούν και για
εμάς σημαντική προτεραιότητα.
                                                                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ&ΤΑΥΡΟΥ
                                                                                                   Ανδρέας Γ. Ευθυμίου  
                                             

1.Επισυνάπτεται η υποβολή του αιτήματος ένταξης έργου στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Εκτέλεσης Έργων Περιφέρειας Αθηνών


περισσότερα στο http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/images/stories/test/xlootapitasmosxatou.pdf

Η νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο με 48 υπουργούς και υφυπουργούς


Αθήνα
Έπειτα από διαβουλεύσεις ωρών μεταξύ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ανακοινώθηκε το νέο πολυπληθές κυβερνητικό σχήμα. Σε αυτό μετέχουν έξι στελέχη από τη Νέα Δημοκρατία και τέσσερα από το ΛΑΟΣ. Παραμένουν σχεδόν όλα τα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Το νέο υπουργικό συμβούλιο αποτελούν 48 υπουργοί και υφυπουργοί.

Από τη ΝΔ μετέχουν σε θέσεις υπουργών οι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας, σε θέση αναπληρωτή υπουργού ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και σε θέσεις υφυπουργών οι Γ.Μουρμούρας, Δ.Βαρτζόπουλος και Π.Αλιβιζάτος.

Από το ΛΑΟΣ μετέχουν σε επίπεδο υπουργού ο Μάκης Βορίδης και σε επίπεδο υφυπουργών οι Αδωνις Γεωργιάδης, Αστέριος Ροντούλης και Γ.Γεωργίου.

Αυτή την ώρα η ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Η νέα κυβέρνηση


Πρωθυπουργός: Λουκάς Παπαδήμος

Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης: Θεόδωρος Πάγκαλος, Ευάγγελος Βενιζέλος

Υπουργός Εσωτερικών: Τάσος Γιαννίτσης
Αναπλ. υπουργός: Φώφη Γεννηματά
Υφυπουργός: Πάρις Κουκουλόπουλος

Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: Δημήτρης Ρέππας
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας
Υφυπουργός: Παντελής Τζωρτζάκης

Υπουργός Οικονομικών: Ευάγγελος Βενιζέλος
Αναπλ. υπουργός: Φίλιππος Σαχινίδης
Αναπλ. υπουργός: Παντελής Οικονόμου
Υφυπουργός: Γιάννης Μουρμούρας

Υπουργός Εξωτερικών: Σταύρος Δήμας
Αναπλ. υπουργός: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Υφυπουργός: Δημήτρης Δόλλης

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Δημήτρης Αβραμόπουλος
Αναπλ. υπουργός: Γιάννης Ραγκούσης
Αναπλ. υπουργός: Γιώργος Γεωργίου
Υφυπουργός: Κώστας Σπηλιόπουλος

Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Αναπλ. υπουργός: Σωκράτης Ξυνίδης
Υφυπουργός: Θάνος Μωραΐτης
Υφυπουργός: Άδωνις Γεωργιάδης

Υπουργείο Περιβάλλοντος: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Αναπλ. Υπουργός: Νίκος Σηφουνάκης
Υφυπουργός: Γιάννης Μανιάτης

Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων: Άννα Διαμαντοπούλου
Αναπλ. Υπουργός: Κώστας Αρβανιτόπουλος
Υφυπουργός: Εύη Χριστοφιλοπούλου

Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: Μάκης Βορίδης
Υφυπουργός: Γιάννης Μαγκριώτης

Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: Γιώργος Κουτρουμάνης
Υφυπουργός: Γιάννης Κουτσούκος

Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Ανδρέας Λοβέρδος
Υφυπουργός: Μιχάλης Τιμοσίδης
Υφυπουργός: Μάρκος Μπόλαρης
Υφυπουργός: Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Κώστας Σκανδαλίδης
Υφυπουργός: Γιάννης Δριβελέγκας
Υφυπουργός: Αστέριος Ροντούλης

Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Μιλτιάδης Παπαϊωάννου
Υφυπουργός: Γιώργος Πεταλωτής

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Χρήστος Παπουτσής
Υφυπουργός: Μανώλης Όθωνας

Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού: Παύλος Γερουλάνος
Υφυπουργός: Γιώργος Νικητιάδης
Υφυπουργός: Πέτρος Αλιβίζατος

Υπουργός Επικρατείας: Γιώργος Σταυρόπουλος

Τις επόμενες ημέρες θα οριστεί κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Newsroom ΔΟΛ
http://politikienimerosi.blogspot.com/

ΣΤΙΣ 16:00 Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σκληρό παζάρι εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες για τα υπουργεία της νέας κυβέρνησης. Τα τηλεφωνήματα προς τους υπουργούς άρχισαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι καθώς...
είχαν σημειωθεί διάφορες εμπλοκές τόσο από τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα όσο και από τα κόμματα. Αλλαξε ακόμη και η ώρα της ορκωμοσίας που μετατέθηκε σύμφωνα με την Προεδρεία της Δημοκρατίας στις 16:00.


http://fimotro.blogspot.com/2011/11/1600.html

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ&ΤΑΥΡΟΥ


               
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΔΗΜΟΣ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ                                       Mοσχάτο    7/ 11 /2011

Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου             

Τ.Κ. 183.45

Τηλ. Κέντρο : 213-2019600,                        Προς:  τους Δημοτικούς Συμβούλους
 Fax: 210-9416154                                  Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου                            
 Πληροφορίες : κ. Καραγιάννη

 


 25ο     ΠΡΑΚΤΙΚΟ                                                 
 Αριθμ. Πρωτ.: 30850


    Καλείσθε στην τακτική  συνεδρίαση του  Δημοτικού  Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού  Συμβουλίου  (Κοραή 51) στις 11 Νοεμβρίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα            17:30 με τα εξής θέματα:



1)       Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος.
2)       Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 10/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όπως διαμορφώθηκε μετά και από την διαβούλευση,  με θέμα «κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Β.Α. τμήμα Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου» (σε συνέχεια προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου).
3)       Λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2011.
4)       Λήψη απόφασης  για την έγκριση της υπ΄αριθμ. 71/2011 απόφαση της οικονομικής επιτροπής ( απολογισμός πρώην Δήμου Μοσχάτου 2010).
5)       Λήψη απόφασης  για την έγκριση της υπ΄αριθμ. 72/2011 απόφαση της οικονομικής επιτροπής ( απολογισμός πρώην Δήμου Ταύρου 2010).
6)       Λήψη απόφασης  για την έγκριση της υπ΄αριθμ  6/2011 απόφαση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Δήμου Μοσχάτου ( απολογισμός 2010).
7)       Λήψη απόφασης  για την έγκριση της υπ΄αριθμ  3/2011 απόφαση του ΚΑΠΗ  Δήμου Μοσχάτου ( απολογισμός 2010).
8)       Λήψη απόφασης  για την έγκριση της υπ΄αριθμ  3/2011 απόφασης του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Δήμου Μοσχάτου ( απολογισμός 2010 ).
9)       Λήψη απόφασης  για την έγκριση της υπ΄αριθμ. 93/2011 απόφαση οικονομικής επιτροπής ( απολογισμός οικ. έτους 2010 Ο.Ν.Α Δήμου Μοσχάτου ).
10)    Λήψη απόφασης  για την ενταλματοποίηση και πληρωμή ανεξόφλητων τιμολογίων ΠΟΕ 2010 πρώην Ο.Ν.Α Δήμου Μοσχάτου.
11)    Λήψη απόφασης  για την επανέκδοση και  πληρωμή ανεξόφλητων ενταλμάτων ΠΟΕ 2010 πρώην Ο.Ν.Α Δήμου Μοσχάτου και Οργανισμού Άθλησης Δήμου Ταύρου.
12)    Λήψη απόφασης  για την επανέκδοση κ πληρωμή ενταλμάτων οικ. έτους 2010 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Δήμου Ταύρου.

13)    Λήψη απόφασης  για την επανέκδοση κ πληρωμή ενταλμάτων Δήμου Μοσχάτου –Ταύρου κατόπιν έγκρισης της ολομέλειας του ελεγκτικού Συνεδρίου.
14)    Λήψη απόφασης για την καταβολή αναδρομικών ΠΟΕ εργαζομένων .
15)    Λήψη απόφασης για την πληρωμή  οφειλής  ΠΟΕ προς το Ι.Κ.Α.
16)    Σύμφωνη γνώμη για την τροποποίηση της συστατικής πράξης του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας-Πειραιά».
17)    Σύσταση θέσεων για την μεταφορά του υπηρετούντος προσωπικού στα καταργηθέντα Ν.Π.Δ.Δ.
18)    Λήψη απόφασης επί της από 1/11/2011 γνωμοδότησης της επιτροπής αξιολόγησης διαγωνισμών για την προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού.
19)    Λήψη απόφασης για την αγορά δικαιώματος χρήσεως επιπλέον εκατό (100) ωρών πρόσθετη ετήσια σύμβαση υπηρεσιών της ΝΟΜΟΣ.
20)    Έγκριση για την άρση κυκλοφορίας τεσσάρων (4) αυτοκινήτων ιδιοκτησίας Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.




  • Εισηγήσεις θεμάτων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου (http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr) στο αριστερό μενού (Εισηγήσεις Θεμάτων -> Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου).


                                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                            ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ


ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ, ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΙΚΟ


Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι Παίδες έχασαν στο ντέρμπυ κορυφής του 4ου ομίλου της β κατηγορίας, με έναν πόντο διαφορά, από την μαχητική ομάδα του Πειραϊκού που συνεχίζει πλέον μόνη πρώτη και αήττητη καθώς αρχίζει την επομένη εβδομάδα ο δεύτερος γύρος και η Ελευθερία που ακολουθεί από την δεύτερη θέση έχει ρεπό. 
Η Ελευθερία πήρε στο πρώτο ημίχρονο μια πρωτοπορία την οποία  ο Πειραϊκός δεν άφηνε να μεγαλώσει αλλά και  η Ελευθερία κλωτσούσε τις ευκαιρίες να τελειώσει από νωρίς το ματς, και  το κρύο ανοικτό γήπεδο με τα σκληρά στεφάνια που φάνηκε σταδιακά να επηρεάζει πιο πολύ την ομάδα μας. Η 3η περίοδος  ανήκε στον Πειραϊκό και τέθηκε επικεφαλής στο σκορ. Η 4η περίοδος επεφύλαξε ένα πραγματικό ντέρμπυ, αλλά ο Πειραϊκός, ψυχωμένος , ευστόχησε αναπάντεχα σε κάποια μακρινά σουτ και πήρε μια διαφορά 5 πόντων.
Περισσότερα στο http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html

Προσλαμβάνονται αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Πρέπει να παρουσιαστούν έως την επόμενη Τετάρτη

Την πρόσληψη εκατόν εξήντα επτά εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ11- Φυσικής Αγωγής ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας για το σχολικό έτος 2011-2012.

Οι προσλήψεις αφορούν 106 εκπαιδευτικούς που θα τοποθετηθούν ως προσωρινοί αναπληρωτές στα Δημοτικά Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 61 εκπαιδευτικούς που θα προσληφθούν ως προσωρινοί αναπληρωτές για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι εδώ για τους εκπαιδευτικούς που τοποθετούνται σε Δημοτικά Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα και εδώ για τους εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται για να καλύψουν κενά σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. 


http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/258254/proslamvanodai-anaplirotes-ekpaideutikoi-/