Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΑΡΗ Σ ΜΕ 56 - 46

Με τον Γιάννη Παπαναστασίου να αντικαθιστά για ένα παιχνίδι τον  Σωτήρη Τσαραπατσάνη και την Αντιγόνη Ξηρογιάννη να επιστρέφει αποθεραπευμένη, η Ελευθερία  έκανε ακόμα μια νίκη φέτος


Δυσκολεύτηκε πάντως αρκετά από το δυναμικό παιχνίδι της Βάρης και παρ ότι προσπάθησε να πάρει μια διαφορά από τη αρχή, τελικά βρέθηκε με 4 πόντους πίσω στο ημίχρονο. Με αλλαγές στο παιχνίδι της, στην 3η περίοδο, η Ελευθερία έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, χωρίς η Βάρη να έχει παραιτηθεί από το ματς. Στο μεταξύ τραυματίστηκε όχι πολύ σοβαρά η Παναγοπούλου(3π, 7 ριμπ, 4 κλεψ. Ι ασίστ). Η 4η περίοδος όμως ήταν ένα επιθετικό ξέσπασμα της Ελευθερίας που με 21-12 επί μέρους σκορ πήρε τη νίκη.


Η Τρύφωνα ανέβασε στροφές στο β μέρος(17π, 9 ριμπ, 1 κλεψ, Ι ασίστ). Ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι η Χατζηχαραλαμπίδου (14π,  9 ριμπ,  ασίστ). Πολύ καλή η  Κοκκίνη(9π, 3 ριμπ, 4 κλεψ, 3 ασίστ) και καλή επανεμφάνιση από την Ξηρογιάννη(4π, 3 κλεψ, 2 ασίστ). Με 3 εξαιρετικά καλάθια η Ιγγλέζου, η Καλάγια  καλή αμυντικά (4 ριμπ) και η Σκαρπέτη  που βόηθησε σε όλους τους  τομείς.
Από τη Βάρη Καραμέτου Σ.  και Βρυώνη Ρ. ήταν οι καλύτερες

περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου