Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Α ΕΣΚΑΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ:Eξαιρετική εμφάνιση σήμερα το βράδυ γιά την Ελευθερία Μοσχάτου απέναντι στον πρωτοπόρο Εθνικό Πειραιώς στο γήπεδο του Σαλπέα παρότι έχασε με 70-54 στο τέλος.(22-12,41-27,56-45,70-54 )

Ηταν τρομερό το ξάφνιαμα που μας πρόσφερε σήμερα η Ελευθερία Μοσχάτου με την πολύ καλή της απόδοση  απέναντι στον πρωτοπόρο Εθνικό Πειραιώς στο γήπεδο του Σαλπέα για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ.

Ηταν κάτι που από καιρό περιμέναμε να συμβεί αλλά δεν ερχότανε και ήρθε εντελώς απρόσμενα και μάλιστα με τον πρωτοπόρο Εθνικό, που διαθέτει την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας μέσα στο γηπεδό του.
Που  εαν η κακή διαιτησία για την Ελευθερία  δεν είχε βάλει το χεράκι της σίγουρα θα είχε χτυπήσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι, θα ήταν πολύ ποιό κοντά στο σκόρ και θα είχαμε φύγει όλοι μας ποιό ικανοποιημένοι.

Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο οι διαιτητές  έβλεπαν μόνο τα δικά μας φάουλ ,επέτρεψαν το σκληρό  παιχνίδι,   έδωσαν άδικο εσκεμένο φάουλ κατά της ομάδας μας  και ο Εθνικός πήρε τελικά μια πολύτιμη διαφορά δέκα πόντων  που στην συνέχεια τον βοήθησε να βγάλει σε πέρας αυτόν τον αγώνα.

Τα παιδιά της Ελευθερίας στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο αντέδρασαν δυναμικά ξάφνιασαν τους πάντες με την καλή τους απόδοση φυσικά βοηθούμενοι απο τις ενθαρυντικές φωνές των 10-15 τολμηρών φιλάθλων της. Δείτε  ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο το έχασαν με 19-15 και το τρίτο το κέρδισαν με 15-18 και το αποκορύφωμα της καλή τους απόδοσης φάνηκε 46 δεύτερα πρίν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου που είχαν μειώσει το σκόρ σε (52-45).
Ο προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου Κακαλιάς με τον "Εθνικάκια"

  Ελπίζουμε ότι το σημερινό παιχνίδι θα βοηθήσει αφάνταστα την ψυχολογία της ομάδας μας αλλά θα δικαιώσει και τον προπονητή κύριο Κακαλιά που μας έλεγε συνέχεια όλο αυτόν τον καιρό ότι αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και της αξίζει  ένα καλύτερο μέλλον.

καλή συνέχεια.
  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου