Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Nίκη για τον Φωστήρα στο ντέρμπι κορυφής με τον Ελπίδοφόρο στον Ταύρο με 2-1 και αύξηση της μεταξύ τους διαφορά σε εφτά βαθμούς

Ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν σήμερα το απόγευμα  στο κατάμεστο στάδιο του Ταύρου.. «Σπύρος Γιαλαμπίδης».ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Ελπιδοφόρο.

Νίκησε ο Φωστήρας 2-1 με ένα γκολ του Δωροβίνη  στις καθυστερήσεις (93')όπου από τα σαράντα μέτρα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου με σούτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τσούκα.


 Ο Ελπιδοφόρος μπήκε  δυνατά από την αρχή του αγώνα περίπου για είκοσι λεπτά  πίεσε αρκετά τον Φωστήρα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.Όμως σιγά σιγά η ομάδα του Ταύρου ισορρόπησε και πέρασε στην αντεπίθεση με αποκορύφωμα στο 35' να χάσει μοναδική ευκαιρία με τον Χίσο να προηγηθεί , βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Τσούκα αλλά δεν  σκόραρε.
Το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο με 0-0  
Η ομάδα του Ταύρου στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (55΄) άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και κατάφερε να προηγηθεί με γκόλ του Ντετόπουλου.

Η ομάδα του Βαζάκα όμως δεν το έβαλε εύκολα κάτω και αντέδρασε ανέβασε την απόδοση της έκλεισε  για αρκετό χρόνο στα καρέ της περιοχή του Φωστήρα και τελικά ανταπέδωσε το γκόλ που δέχτηκε και ισοφάρισε στο(81')με τον Στασινό με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος την σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή του Μπότου.

Από εκεί και μετά άρχισε η ομορφιά του ποδοσφαίρου παίχτηκε ένα ανοικτό παιχνίδι όπου όποιος έβαζε και το γκολ θα ήταν και ο νικητής.

Έτσι λοιπόν και έγινε αφού πρώτα έχασε πολύ καλή ευκαιρία ο Ελπιδοφόρος (85')με τον Καραμέρη  απέκρουσε το εξ επαφής του σουτ ο  πολύ καλός τερματοφύλακας του Φωστήρα Μπότος.Ο Δωροβίνης όπως λέμε και παραπάνω έδωσε την χαριστική βολή 
στον Ελπιδοφόρο με γκόλ που προήλθε με σουτ σχεδόν από την σέντρα και μάλιστα το αξιοσημείωτο ήταν ο Γιώργος Βαζάκας ο οποίος είχε αποβληθεί στο (86') το είδε από μακριά και την ομάδα του να χάνει τον βαθμό της ισοπαλίας. 


ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Κόπελας, Τασουλής, Τζώνης, Τερζής, Μπούκουρης,
Χίσος (76'  Τσοπανάκος),Μπανιάς (65' Μπεθάνης), Ντεντόπουλος, Δωροβίνης
Βλάχος (71΄Κούτρος)

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Τσούκας, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Χόρτσας,Στρατάκης  Κακλαμάνος (65' Μακρής), Κορακάκης, Γκουτσούλας, Βέρμπης,Ευσταθίου, Καραμέρης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου