Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ημερίδες αθλητικής παιδοψυχολογίας στον Ολυμπιακό(Στο Ταύρο την Κυριακή)

Δύο ημερίδες αθλητικής παιδοψυχολογίας, μία σε Βάρη και μία σε Ταύρο, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 και την Κυριακή 27 Μαΐου, στις Σχολές Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Έπειτα από την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν μέχρι τώρα οι ημερίδες αθλητικής παιδοψυχολογίας από τους γονείς των νεαρών αθλητών μας, η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός προγραμμάτισε την διεξαγωγή δύο ακόμα ημερίδων, αυτή τη φορά στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Βάρη και στον Ταύρο.
Στόχος των ημερίδων που διεξάγονται σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής, είναι η ενημέρωση των γονέων των νεαρών ποδοσφαιριστών μας για τον πολύ σημαντικό ρόλο τους στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Οι ημερίδες θα διεξαχθούν στις 17:30 την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Βάρη, και στις 11:00 την Κυριακή στη Σχολή Ποδοσφαίρου μας στον Ταύρο, με ομιλητή τον Αθλητικό Ψυχολόγο του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ , κύριο Ζουρμπάνο Νικόλαο και θέμα «Η ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ / Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Prwtathlhma-Newn-Akadhmies/item/216067-imerides-athlitikis-paidopsyhologias-ston-Olympiako 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου