Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ( μίνι αγόρια ):ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 24-33

http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/03/24-33.html

VOLLEY Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ(23-25,23-25,12-25 )

Μεγάλη νίκη για το Μοσχάτο μας στο εκτός έδρας αγώνα του με την Ολυμπιάδα Πατρών με 3-0 σετ.

Μιά εξαιρετική εμφάνιση η οποία την διατηρεί στην δεύτερη θέση του ομίλου της και πλέον το άλλο Σάββατο περιμένει στο κλείστο της παραλίας μας τον πρωτοπόρο Πανερυθραικό ώπου και θα αναμετρηθόυν, σε περίπτωση νίκης της ομάδας μας τα πάντα θα κριθούν μέχρι το τέλος το ποία απο της δύο θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια του δεύτερου ομίλου της Β Εθνικής

 

 

VOLLEY Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΠΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SET ME 25-23


Προσοχή χρειάζεται στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του ο Αθλητικός Ομιλος Μοσχάτου με τον Καραβά.

Από μεγάλη αισιοδοξία δια κατέχεται  η ομάδα του Μοσχάτου μας για το αυριανό εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον ουραγό Καραβά. Στο μεταξύ η Χαραυγή συνεχίζει τα στραβοπατήματα και γνώρισε σήμερα εντός έδρας ήττα με σκόρ 2-0 από τον Μαύρο Αετό αλλά απρόσμενα και ο Περαμαικός παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Καστέλλα.

Αποτελέσματα πολύ ευνοϊκά για το Μοσχάτο μας που πλέον με πιθανή νίκη αύριο μέσα στον Καραβά πιάνει στην κορυφή την ομάδα της Χαραυγής.

Το αυριανό παιχνίδι για το Μοσχάτο μας δεν είναι καθόλου εύκολο και πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ γιατί ο Καραβάς παίζει το τελευταίο του χαρτί και θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει να ελπίζει ότι θα παραμείνει στην Α κατηγορία της ΕΠΣΠ.
Για αυτό λοιπόν πρέπει η ομάδα να μείνει συγκρατημένη χωρίς υπέρμετρη αισιοδοξία και προσηλωμένη στο στόχο της


Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την ανοδό του στην μεγαλύτερη κατηγορία.  
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Α ΟΜΙΛΟΣ) 

  1.Χαραυγή                                 45
  2.Περαμαικός                            44
  3.Μοσχάτο                                 42
  4.Αετός Κορυδαλλού                41
  5. Σαρωνικός Αίγινας               39
  6. Ικαρος  Καλλιθέας                37
  7.Νέοι Δραπετσώνας               38
  8.Μαύρος Αετός                         27
  9.Α.Ε Σαλαμίνας                         27
 10.Αχιλλέας Κορυδαλλού          24
 11. Αμπελακιακός                       21
 12. Παννεαπολικός                    18
 13. Νέο Ικόνιο                              17
 14. Νέοι Ευγενείας                     17
 15 Α.Ο Καστέλλας                       15 
 16.ΑΟ Καραβάς                          13
Περαμαικός,Καστέλλα, Χαραυγή και Μαύρος Αετός έχουν ένα αγώνα περισσότερο

Σχολή Γονέων στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου.

Το ΝΠΔΔ <<Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης>> Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, φιλοξενεί τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα Σχολών Γονέων. 
  
Για πληροφορίες και εγγραφές για τα τμήματα που θα φιλοξενηθούν στους παιδικούς σταθμούς ή στα ΚΑΠΗ του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου απευθυνθείτε στην κα Μαλεκάκη Ευφροσύνη 210-3421618 ή στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων Νταφαλιά Νάνσυ, Τηλ. 6995530530, email athanasiantafalia@gmail.com 

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 7 εκπαιδευτικά προγράμματα. 

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Το έργο θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό.


Αναλυτικότερα το έργο στοχεύει στο να :
• Βελτιωθεί η επικοινωνία στην οικογένεια
• Προαχθούν οι γνώσεις των γονέων σχετικά με τις ψυχικές, κοινωνικές, πνευματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών σε κάθε στάδιο ανάπτυξης τους
• Αναπτυχθούν δεξιότητες για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών τους
• Ενθαρρυνθεί η συμμετοχή των γονέων στις σχολικές δραστηριότητες και να υποστηριχθεί συνεργασία τους με τους/τις εκπαιδευτικούς 
• Αποκτηθούν συγκεκριμένες ικανότητες προκειμένου οι γονείς να μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου
• Ενημερωθούν οι γονείς σε θέματα υγείας των ίδιων και των παιδιών τους
• Ενημερωθούν οι γονείς για τους τρόπους σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ανάλογα με την ηλικία των παιδιών τους
• Γίνει κατανοητή η θέση των ατόμων τρίτης ηλικίας στην κοινωνία, την οικογένεια και τα κοινά
• Γίνει ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους προφύλαξης των παιδιών από την χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και να προταθούν τρόποι παιδαγωγικής και λελογισμένης χρήσης τους
• Βελτιωθεί η διαχείριση του οικογενειακού προγραμματισμού
• Παρασχεθεί συμβουλευτική υποστήριξη και αγωγή υγείας στις οικογένειες των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων
• Ενημερωθούν και να υποστηριχθούν ψυχολογικά γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες


Τα προγράμματα που παρέχονται στις Σχολές Γονέων είναι τα εξής: 
1. Η οικογένεια στην σύγχρονη εποχή, διάρκειας 50 ωρών 
2. Διαφυλικές σχέσεις, διάρκειας 25 ωρών
3. Ανάπτυξη στην Τρίτη ηλικία, διάρκειας 25 ωρών
4. Συνεργασία εκπαιδευτικών-οικογένειας, διάρκειας 25 ωρών
5. Ψυχολογική υποστήριξη και αγωγή υγείας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, διάρκειας 25 ωρών 
6. Συμβουλευτική γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, διάρκειας 50 ωρών 
7. Στερεότυπα και διακρίσεις στην οικογένεια, διάρκειας 25 ωρών 
Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων, σύμφωνα με τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων (θεωρητικό μέρος, συζήτηση/ανταλλαγή απόψεων και βιωματικές ασκήσεις) και παρέχεται από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Οι βασικές θεματικές ενότητες που αναπτύσσονται στα τμήματα των παραπάνω προγραμμάτων είναι:
• Δομή και λειτουργία της ελληνικής οικογένειας
• Προσαρμογή του παιδιού στο σχολείο
• Υγεία και ασφάλεια στο χώρο της οικίας, του σχολείου και χώρων παιδικής αναψυχής.
• Εξάρτηση από καπνό, αλκοόλ, ναρκωτικά
• Οδική συμπεριφορά και ασφάλεια
• Θέματα διατροφής
• Σημασία της σωματικής άσκησης
• Υγεία και ασφάλεια στο χώρο εργασίας
• Σεξουαλική Αγωγή
• Τρίτη ηλικία και οικογένεια
• Διαχείριση ελεύθερου χρόνου
• Χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών
• Επαγγελματικός Προσανατολισμός
• Κατανάλωση και Διαφήμιση
• Οικογενειακός Προϋπολογισμός
• Συνεργασία εκπαιδευτικού-γονέων- παιδιού
• Εκπαιδευτικοί, οικογένεια και διάγνωση κλίσεων
• Προώθηση της ισότητας των φύλων
• Προβλήματα συμπεριφοράς μαθητών/τριών
• Συνεργασία γονέων-μεταναστών
• Ψυχολογική Υποστήριξη
• Αγωγή Υγείας
• Συμβουλευτική Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες
• Στερεότυπα και διακρίσεις στην οικογένεια

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες, εκπαιδευτικούς, ενήλικες τρίτης ηλικίας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.


Για πληροφορίες και εγγραφές για τα τμήματα που θα φιλοξενηθούν στους παιδικούς σταθμούς ή στα ΚΑΠΗ του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου απευθυνθείτε στην κα Μαλεκάκη Ευφροσύνη 210-3421618 ή στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων Νταφαλιά Νάνσυ, Τηλ. 6995530530, email athanasiantafalia@gmail.com 


N’JOY UNI-Basket 7, ξεκίνησαν οι εγγραφές!


Το έβδομο τουρνουά μπάσκετ φοιτητών και σπουδαστών, Ν’JOY UNI-Basket είναι για μία ακόμα χρονιά έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχθεί ομάδες, παλιές και νέες, που αγαπούν το άθλημα αλλά και την συγκεκριμένη διοργάνωση.
Ο Δήμος Mοσχάτου – Ταύρου και ο Δήμαρχος  κ.Ανδρέας Ευθυμίου στέκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά αρωγός σ’αυτή τη σπουδαία προσπάθεια και έτσι θα τεθεί και πάλι στην υπηρεσία της "μπασκετικής" νεολαίας.

Το www.superbasket.gr αποτελεί το νέο χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης και πολύτιμο συνεργάτη από εδώ και στο εξής στον τομέα της επικοινωνίας... Κάθε βδομάδα θα ενημερώνεται το κοινό από αυτή εδώ τη στήλη για όλα τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις του θεσμού που καθόλου τυχαία φιλοξενεί κάποια από τα μεγαλύτερα ενρχόμενα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Θα αναφέρουμε λοιπόν κάποια πράγματα για αρχή, μιας που οι εγγραφές στην διοργάνωση ξεκινούν πλέον και επισήμως! Το πρόγραμμα των αγώνων παρουσιάζει ευελιξία καθώς υπάρχει επιλογή ημερών και ωρών. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται με επίσημη διαιτησία, γραμματεία και παρουσία γιατρού και φυσικά όλοι αγώνες γίνονται σε γνωστά κλειστά γήπεδα. Κάθε ομάδα θα μπορεί να αποτελείται από 5 μέχρι 12 δηλωμένους παίκτες, των οποίων ο πυρήνας οφείλει να είναι φοιτητές από την ίδια σχολή ή το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι 4 Απριλίου και  θα μπορούν να υποβάλλονται είτε online, μέσω του αντίστοιχου link της ιστοσελίδαςhttp://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8), είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Διοργάνωσης στο 210 95 15 730 ή στο 693 66 44 269. Στα ίδια τηλέφωνα παρέχονται κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά.

Για όσους αγαπούν την πορτοκαλί θεά, το N’JOY UNI-Basket 7 υπόσχεται άρτια διοργάνωση με πολύ υψηλά οργανωτικά και ποιοτικά στάνταρ, άφθονη διασκέδαση αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις! Οι συμμετέχουσες ομάδες προέρχονται από όλη την γκάμα δυναμικότητας. Τόσο από γνωστούς αθλητές της Α1 που σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία για όλους να αγωνίζονται στο παρκέ μαζί τους, μέχρι εντελώς ερασιτέχνες που απλά αγαπούν το μπάσκετ. Φυσικά, για αυτό το λόγο και τα groups έχουν ομάδες από όλες τις κλίμακες δυναμικότητας και στην Β Φάση ξεχωρίζει η διοργάνωση 2 κατηγορίες (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) ώστε να μπορούν και οι λιγότερο δυνατές ομάδες να διεκδικούν το δικό τους στόχο...

Το Ν’JΟΥ βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κοντά στην αγαπημένη συνήθεια των φοιτητών και αποτελεί τον μεγάλο χορηγό και κρίσιμο συμπαραστάτη της προσπάθειας. Είναι σίγουρο πως το πιο απολαυστικό σοκολατούχο γάλα της Ελληνικής αγοράς θα ξεδιψάσει και πάλι πολλές δεκάδες μπασκετικές παρέες.

Η RED BULL συνεχίζει να δίνει ενέργεια στις προσπάθειες των φοιτητών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για ακόμα 3 χρόνια καθώς όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή, το No 1 energy drink παγκοσμίως υπέγραψε συμφωνία μέχρι το τέλος του 2014. Αυτό σίγουρα θα αποτελεί σημαντικό όπλο στην προσπάθεια διατήρησης της διοργάνωσης στα υψηλότερα οργανωτικά standards.

Μία νέα αλλά παράλληλα εξαιρετικά σημαντική συνεργασία απoτελεί η ΛΕΟΝΤΟΣ. H γνωστή μάρκα εμπλάστρων και θερμαντικής αλοιφής συνδέει άρρηκτα το όνομά της με το άθλημα του μπάσκετ και εμπιστεύεται την μεγάλη δυναμική της συγκεκριμένης διοργάνωσης για να προωθήσει τα προϊόντα της  που αποτελούν ...προέκταση του χεριού κάθε αθλητή! Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της Λέοντος είναι κάτι που θα δοκιμάσουν οι ίδιοι οι παίχτες αφού ούτως ή άλλως οι γιατροί της διοργάνωσης θα είναι και εκείνοι χορηγούμενοι από την εταιρία και θα χρησιμοποιούν τη Λέοντος όποτε απαιτείται.

Φεύγοντας από τους χορηγούς, πηγαίνουμε στους δωροθέτες της διοργάνωσης που παραμένουν 2 ακόμα εταιρίες που δεν είναι καθόλου άγνωστες στο κοινό του N’JOY UNI-Basket. Πρόκειται για τη NIKON που στέκεται για 6η συνεχόμενη σεζόν στο πλευρό της διοργάνωσης και ο όμιλος PEOPLECERT με τις γνωστές σε όλους πιστοποιήσεις ECDL και CITY&GUILDS.

ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ Ο ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΚΟΝΙΟΥ ΜΕ 78-52


Τα δεκάλεπτα του αγώνα
(15-13,32-25,53-38,78-52)

Γιά 16 λεπτά άντεξε την πίεση της Αναγγέννησης Ικονίου ο Λέοντας Μοσχάτου και μετά υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερώτητα της αντιπάλου της.

Η ομάδα μας πάλεψε όσο μπορούσε αλλά η απουσία των τιμωρημένων Δημάκη-Αλεξίου ήταν εμφανή.
Σημασία πλέον έχει ότι η κατάσταση  είναι  άσχημη  για τον Λέων όπου απο ότι φαίνεται δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι να συνεχίσουν μέχρι το τέλος να αγωνίζονται ανεξάρτητα του αποτελέσματος βλέποντας πλέον μόνο τον μέλλον τους.      

ΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Με νίκη  ο Αγιαξ στο Ταύρο επί της Αγίας Παρασκευής ελπίζει ότι θα βελτιώσει την βαθμολογική του θέση ώστε να αναρριχηθεί περισσότερο στην βαθμολογία του 8 ου ομίλου της 
Δ Εθνικής.   
Του ευχόμαστε να δούμε  ένα όμορφο παιχνίδι και να πετύχει το σκοπό του



16η αγωνιστική


04/03

Ελπιδοφόρος-Πανναξιακός
04/03

Αιγάλεω-Περιστέρι
04/03

Αγιαξ Ταύρου-Αγία Παρασκευή
04/03

Νέα Ιωνία-ΑΕ Κως
04/03

Μύκονος-Φωστήρας
04/03

Τράχωνες-Καρλόβασι
04/03

Ρόδος-Ηλιούπολη
Βαθμολογία
ΘέσηΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΣύνολοΕντόςΕκτός
N-I-HΓκολN-I-HΓκολN-I-HΓκολ
1Ελπιδοφόρος15339-6-027-45-2-018-24-4-09-2
2Φωστήρας153310-3-231-116-2-018-34-1-213-8
3Τράχωνες15298-5-222-96-2-015-52-3-27-4
4Αγιαξ Ταύρου15277-6-225-95-2-117-32-4-18-6
5Αιγάλεω15267-5-320-114-1-110-23-4-210-9
6Μύκονος15215-6-422-184-3-115-61-3-37-12
7Ρόδος15184-6-517-212-3-28-82-3-39-13
8Μελίσσια14175-4-519-154-2-217-91-2-32-6
9Νέα Ιωνία14163-7-414-142-2-36-71-5-18-7
10Πανναξιακός14163-7-411-142-4-16-51-3-35-9
11ΑΕ Κως14144-2-810-292-2-35-62-0-55-23
12Περιστέρι15132-7-616-241-6-010-81-1-66-16
13Αγία Παρασκευή14125-3-618-183-1-314-72-2-34-11
14Ηλιούπολη1461-3-107-321-2-35-110-1-72-21
15Καρλόβασι1420-2-129-390-2-64-180-0-65-21

Αποθεώθηκε ο Μιραλάς! στην θυρα 7 του Μοσχάτου

(Photo: Action Images)
Την αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού γνώρισε ο Κέβιν Μιραλάς στο Μοσχάτο, στο πλαίσιο της κοπής πίτας του συνδέσμου της Θύρας 7.

Ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος έγινε δεκτός στο χώρο με καπνογόνα και συνθήματα από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων», υποσχέθηκε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα, ώστε το πρωτάθλημα να καταλήξει και φέτος στον Πειραιά.


«
Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Να ξέρετε ότι με αυτά που κάνετε για μας, ζεσταίνετε την καρδιά μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει το πρωτάθλημα στο λιμάνι», δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς στους φίλους του Ολυμπιακού.


Πηγή(video)...olympiacos 24.gr



Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΑΓΩΝΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ(3 & 4/3/2012) ΤΟΥ Α.Ο.ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΚΥΡΙΑΚΗ 15:30 ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Α.Ο ΚΑΡΑΒΑ - Α.Ο ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΕ: ΚΥΡΙΑΚΗ 10:30 ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΣΠ: ΣΑΒΒΑΤΟ 11:30 ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΑΒΒΑΤΟ 13:00 ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΟΥ

Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΙΕΡΑΠΟΛΗ
2001-2002 Α: ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΙΩΝΑ
Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

2001-2002 Β: ΣΑΒΒΑΤΟ 14:00 ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΟΥ
Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

2003-2004: ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00 ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΟΥ
Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

2005-2006-2007: ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30 ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
TIGERS VS LIONS

http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%9F%CE%A3%CE%A7%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A5-FC/185404891482464 

Volley A ΕΣΠΕΔΔΑ:Την κυριακή 4-3-12 στις 19.30 θα γίνει το αναβληθέν παιχνίδι του ΑΟΠΕ Μοσχάτου με τον Αρη Αμφιάλης στο γήπεδο Κερατσινίου


















ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   Α΄ Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. (14η αγωνιστική):

  1) ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ............   40
  2) ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ............  38
 3) ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔ..........   30
 4) ΑΣ ΦΟΙΝΙΞ.....................      21
 5) ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ.............. 20
6)ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.... 19 
7)ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ..........  18
 8)ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ.....16
9) ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...................... 15
10) ΑΕ ΡΕΝΤΗ......................  13   
11) ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ...............  11 
12) ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ.........5

Γ.ΣΗλιούπολης ,Α.Σ Φοίνικας, ΑΟΠΕ Μοσχάτου και Αρης Αμφιάλης έχουν 
ένα αγώνα λιγότερο

Προκρίθηκαν και οι Red Drops (video)

Ο διαγωνισμός Efes Dance Square Off ξεκίνησε παράλληλα με τους αγώνες της Euroleague και θα αναδείξει την ομάδα τσιρλίντερ που θα χορέψει κατά τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.
Πατήστε ΕΔΩ.






Σήμερα Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 19:00 η Κοπή πίτας η Θ7 Μοσχάτου

Σήμερα Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 19:00  θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο σύνδεσμος της Θύρας 7 Μοσχάτου, σε μια εκδήλωση που αναμένεται να παρευρεθούν παλαίμαχοι και νυν αθλητές του Θρύλου.
Με αρκετούς επίσημους προσκεκλημένους θα κάνει την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της η Θύρα 7 Μοσχάτου, μεταξύ των οποίων παλιά αστέρια του Ολυμπιακού, αλλά και νυν αθλητές του Θρύλου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος στην επίσημη ιστοσελίδα των ultras.

Αποφασιμένος για την νίκη αντιμετωπίζει σήμερα στο Πέραμα ο Λέων Μοσχάτου την Αναγέννηση Ικονίου

Σήμερα ο Λέων είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για την νίκη με την Αναγέννηση Ικονίου για να μπορέσει να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογία και να καταφέρει στο τέλος του πρωταθλήματος να έχει πετύχει και την σωτηρία στην Γ ΕΣΚΑΝΑ.
Η ψυχολογία της ομάδας έχει αλλάξει  αρκετά  με την τελευταία νίκη της ομάδας επί της δυνατής Καστέλα και πιστεύει ότι όλα είναι δυνατόν να συμβούν αρκεί να παίζει με πίστη και δύναμη και να φεύγει από το γήπεδο ικανοποιημένη ως προς την απόδοσή της.
Το σημερινό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για την σωτηρία του Λέοντα Μοσχάτου που εάν τυχόν το κερδίσει  και βλέποντας το παρακάτω πρόγραμμα  που θα ακολουθήσει τις επόμενες αγωνιστικές (τέσσερις  αγώνες εντός και τρις εκτός) είναι πιθανόν πλέον να το πετύχει.

καλή επιτυχία



Πρόγραμμα Λέοντα Μοσχάτου



ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ                 -Ο.Κ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ       - ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 
 ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ                -ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
 ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ                -ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ  -ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
 ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ                -ΑΟΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ                         -ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΣΚΑΝΑ

 ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ                      36
 ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ                                    31
 Ο.Κ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ                             31
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ                              29
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ         28
Α.Ο.ΤΑΤΑΥΛΑ                                 27
 ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ             27
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΚΟΝΙΟΥ             26
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ         25
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ                                     25
ΣΟΥΡΜΕΝΑ                                     24
..........................................................................................................................................
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ                      24
ΑΟΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ                  23
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ                        22

   

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ...ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 Τετάρτες με Κινηματογράφο στο ΙΜΚ Προβολές Κλασικών Κινηματογραφικών Αριστουργημάτων Σε συνεργασία με τη New Star και τον Βελισσάριο Κοσσυβάκη Κάθε Τετάρτη στο ΙΜΚ με ελεύθερη είσοδο, απαραίτητη η κράτηση θέσης....Beverly Hills Playhouse Los Angeles - Athens [Εργαστήριο/ Σεμινάριο Υποκριτικής] ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ MILTON KATSELAS - Εκπαιδεύοντας ηθοποιούς για μια διεθνή καριέρα με την Sophie Papadopoulos


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
Τετάρτες με Κινηματογράφο στο ΙΜΚ
Προβολές Κλασικών Κινηματογραφικών Αριστουργημάτων
Σε συνεργασία με τη New Star και τον Βελισσάριο Κοσσυβάκη
Κάθε Τετάρτη στο ΙΜΚ με  ελεύθερη είσοδο, απαραίτητη η κράτηση θέσης

Μάρτιος 2012
Αφιέρωμα στη Γυναίκα
&
εισαγωγικά: Αντηχούν Μουσικές… στο ΙΜΚ
από την Τετάρτη 7/3/2012 έως την Τετάρτη 28/3/2012,
στις 21:30

Το ΙΜΚ στο πλαίσιο της γενικότερης προσφοράς του στους φιλότεχνους της Αθήνας με τη συνεργασία και την υποστήριξη της ανεξάρτητης εταιρίας διανομής επιλεγμένων ταινιών New Star και τον Βελισσάριο Κοσσυβάκη, καθιερώνει μία άτυπη Κινηματογραφική Λέσχη, κάθε Τετάρτη στις 21:30, με ελεύθερη είσοδο, στον υψηλού επιπέδου Κινηματογράφο του. Στις Τετάρτες με Σινεμά του ΙΜΚ, έχουν θέση και θα προβάλλονται ταινίες καθιερωμένων και νέων δημιουργών, ταινίες που μιλούν μία ατόφια κινηματογραφική γλώσσα με εμφανές το στίγμα κάθε δημιουργού, ταινίες που έχουν προσφέρει στην ιδιαίτερη εικόνα και την εξέλιξη εκείνου του κινηματογράφου που αποτυπώνει το διαφορετικό,  ανοίγει ορίζοντες, ψυχαγωγεί και ταυτόχρονα επικεντρώνεται σε ανθρώπους και καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα με ευρύτερο ενδιαφέρον.

Μάρτιος 2012,  Αφιέρωμα στη Γυναίκα  
Θα προβληθούν οι ταινίες:
1.  When a Woman Ascends the Stairs  / Όταν μια γυναίκα ανεβαίνει τις σκάλες
Σκηνοθεσία  Mikio Narusei (Ιαπωνία, 1960) Δράμα  

2.
Casablanca
Σκηνοθεσία Michael Curtiz ( ΗΠΑ, 1942) Ρομαντικό δράμα 

3. DER BLAUE ENGEL / THE BLUE ANGEL/ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Σκηνοθεσία Josef von Sternberg (Γερμανία, 1930) Δράμα, Μιούζικαλ

4. Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ /
MADAME DE... / THE EARRINGS OF MADAME DE... Σκηνοθεσία Max Ophuls  (Γαλλία, Ιταλία 1953) Αισθηματική
  

&
εισαγωγικά στις προβολές των ταινιών

Αντηχούν Μουσικές… στο ΙΜΚ

με ελεύθερη είσοδο

Συνοδεύουν κάποιες από τις κινηματογραφικές προβολές. Δημιουργούν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα,  βάζουν στο κλίμα των ταινιών και …ξαφνικά, αντηχούν μουσικές! Νέοι αξιόλογοι μουσικοί και σπουδαστές μουσικής καταλαμβάνουν το φουαγέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και συστήνονται στο κοινό μέσα από μικρές συναυλίες, με διάφορα είδη μουσικής. Μέσα από αυτό τον κύκλο εκδηλώσεων βρίσκουν βήμα έκφρασης και παρουσιάζουν μουσικούς προλόγους για τις κινηματογραφικές προβολές της "Τετάρτης με Κινηματογράφο στο ΙΜΚ", μισή ώρα περίπου πριν την έναρξη κάθε προβολής με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Πληροφορίες: www.mcf.gr
********
Beverly Hills Playhouse Los Angeles - Athens
[Εργαστήριο/ Σεμινάριο Υποκριτικής]
ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ MILTON KATSELAS - Εκπαιδεύοντας ηθοποιούς για μια διεθνή καριέρα
με την Sophie Papadopoulos
Από Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 έως Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Εισαγωγικά
Η Sophie Papadopoulos είναι η Ιδρύτρια της iWa [International Workshops for Actors]. Με παρουσία σε Αθήνα και Los Angeles, η iWa προσφέρει επίκαιρη εργαστηριακή εκπαίδευση (workshop training) σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς υποστηρίζοντας τις ανάγκες τους για επαγγελματική πρόοδο και καλλιτεχνική εξέλιξη. Ή iWa έχει αναπτύξει ένα ισχυρό πλαίσιο συνεργασίας με επαγγελματίες από την παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος και παρέχει στους Έλληνες καλλιτέχνες τη δυνατότητα να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες, μέσω της δικτύωσης και της δημιουργίας ισχυρών δεσμών σε διεθνές επίπεδο. Η iWa συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με το Beverly Hills Playhouse στο Hollywood, και αποτελεί πιστοποιημένο φορέα διδασκαλίας, της διάσημης Μεθόδου Υποκριτικής του Milton Katselas.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.iwanet.biz


Το Εργαστήριο/ Σεμινάριο Υποκριτικής

Το Μάθημα Προσανατολισμού στην Υποκριτική (Orientation Acting Class) απευθύνεται σε Νέους Ηθοποιούς όλων των ηλικιών. Το μάθημα είναι ανοιχτό και στο ευρύ κοινό που επιθυμεί να μυηθεί πρακτικά στην υποκριτική τέχνη, από σπουδαστές χωρίς εμπειρία, έως εκείνους που έχουν ήδη λάβει εκπαίδευση σε θεατρικές σπουδές, ή ακόμη εκείνους που έχουν ήδη μια ολόκληρη καριέρα πίσω τους και βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης, επιδιώκοντας την ενασχόλησή τους με το άδηλο όνειρο της Υποκριτικής. Η εκπαιδευτική προσέγγιση δεν εστιάζει στο αν είναι κανείς αρχάριος ή όχι, αλλά κυρίως στην ενίσχυση της αντίληψης συμπεριφοράς του ρόλου, και στην απελευθέρωση της εσωτερικότητας προκειμένου κάποιος να υποδυθεί ένα ρόλο και να διηγηθεί μια ιστορία με έναν αυθεντικό, “γειωμένο” και ειλικρινή τρόπο.
Πιστοποιητικά Συμμετοχής απονέμονται με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών.


Ο Milton Katselas

Ο φημισμένος Σκηνοθέτης και Δάσκαλος Milton Katselas εκπαίδευε ηθοποιούς για περισσότερα από 30 χρόνια στη Beverly Hills Playhouse, μία από τις παλαιότερες και πλέον αναγνωρισμένες σχολές υποκριτικής στο Hollywood. Η προσέγγιση του Κατσέλας είναι απολύτως πρακτική, πέρα από θεωρητικές αγκυλώσεις και εστιάζει στο τρίπτυχο: υποκριτική τεχνική, κατάλληλη προδιάθεση, και επαγγελματική προσήλωση και πειθαρχία. Η καθοδήγηση του έχει ωφελήσει την επαγγελματική καταξίωση διάσημων ηθοποιών όπως: George Clooney, Michelle Pfeifer, Alec Baldwin, James Cromwell, Patrick Swayze, Jim Carrey, Kate Hudson, Giovanni Ribisi κ.α.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.bhplayhouse.com

Περιγραφή του Εργαστηρίου/Σεμιναρίου

Τα Μαθήματα Υποκριτικής συναρπάζουν, παθιάζουν και διασκεδάζουν ενώ, αποτελούν μια εμπειρία διαφορετική από οποιοδήποτε άλλο μάθημα. Μέσα από τη μελέτη σκηνών (scene study), οι σπουδαστές εκπαιδεύονται στη θεώρηση του τρόπου συμπεριφοράς ενός ρόλου και μαθαίνουν να εστιάζουν στη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του χαρακτήρα που υποδύονται ακολουθώντας την παράδοση των μεγάλων Αμερικανών ηθοποιών. Τα μαθήματα δίνουν μικρότερη έμφαση στις τεχνικές υποκριτικής – όπως των Stanislavski, Meisner, Adler, ή την «αισθητηριακή μνήμη» του Strasberg , στοχεύοντας κυρίως στην επεξεργασία των εξωτερικών δεδομένων και εσωτερικών πτυχών ενός ρόλου προκειμένου να αναδειχτεί υποκριτικά με ειλικρίνεια και γνώση.

Για παράδειγμα απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα:
-Ποια συμβάντα/γεγονότα σχετίζονται με την ιστορία;
-Ποια είναι η ιδιαίτερη φύση του χαρακτήρα;
-Τι έχει προηγηθεί πριν από τη σκηνή;
-Τι θα έκανε ένα πραγματικό πρόσωπο κάτω από ίδιες συνθήκες;


Στόχος του μαθήματος αποτελεί η ενίσχυση και υποστήριξη του κάθε σπουδαστή ώστε να μπορεί να αποδώσει ως ηθοποιός μια πολυσύνθετη, πιστευτή και ειλικρινή ερμηνεία, ανεξαρτήτως των συνθηκών που επικρατούν, είτε πρόκειται για κινηματογραφική ταινία ή τηλεοπτική σειρά με λίγες ή ακόμη και καθόλου πρόβες, είτε μια θεατρική παράσταση όπου πραγματοποιούνται πρόβες για μήνες, ή ακόμη και σε μία πρώτη ακρόαση για την εξασφάλιση του ρόλου.


Οι ενδιαφερόμενοι, με την εγγραφή και την πληρωμή, πρέπει να αποστείλουν πρόσφατη φωτογραφία και βιογραφικό σημείωμά τους  στο
e-mail:  sophie@iwanet.biz

Η γλώσσα διδασκαλίας Εργαστήριο/Σεμινάριο είναι η Αγγλική, ενώ θα γίνονται επεξηγήσεις στην Ελληνική εφόσον χρειάζονται.


Απαιτούμενη Βιβλιογραφία: "Acting Class - Take a Seat" του Milton Katselas (περιλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής και διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες)

Κόστος Συμμετοχής: 270€
(10 Συναντήσεις - 30 ώρες)

 
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  

 
Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr