Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου Πάρτε και εσείς μέρος στη Γιορτή: Πέμπτη 20 Ιουνίου στην πλ. Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο, μουσικό πρόγραμμα «Κάνε τη μουσική- γίνε η γιορτή»



    ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
        Γραφείο τύπου       
        graftip.mt@gmail.com       
             τηλ.: 21320919612                              

                                                      Δελτίο τύπου
       

        Ένας ευρωπαϊκός θεσμός 25 χρόνων έρχεται στην πόλη μας. Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής την Πέμπτη 20 Ιουνίου από τις 7.30 το βράδυ και μετά θα μας γεμίσει με ήχους χρώματα και ρυθμούς στην πλ. Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο.
        Η γιορτή μουσικής που διεξάγεται το τριήμερο 19-21/6 σε κεντρικά σημεία της Αθήνας αποτελεί ένα καθιερωμένο θεσμό υψηλής εμβέλειας με στόχο να δράσουμε σε μια κοινή καλλιτεχνική πολιτισμική προσπάθεια που μας φέρνει πιο κοντά και μας δίνει μια αίσθηση κοινότητας. Εκατοντάδες μουσικοί θα συμμετέχουν σε 60 εκδηλώσεις εκπροσωπώντας όλα τα είδη και τις κατηγορίες μουσικής με σύνθημα «Κάνε τη μουσική- γίνε η γιορτή».
       Στο Δήμο μας το μουσικό πρόγραμμα  “ταξιδεύει” ανάμεσα στο ρεμπέτικο, τη Jazz και την Ethnic Μουσική. Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν τους “Rudbeats Drumline” (19.30), το μαθητικό σύνολο της μουσικής σχολής “Εστουδιαντίνα”(20.30), τον γνωστό σολίστα στο ούτι, πιανίστα και συνθέτη Αλέκο Βρέτο (21.30) και την μουσική παράσταση “Βγάλε φτερά και πέτα”(22.30).
      


                                                             
      Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου